2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
امروز یازدهم انتقاله ومن همچنان از بی بی چک وحشت دارم    چون سابقه ی خوبی باهاش ندارم.بچه ...

عزیزم من روز نهم انتقال هستم، از روز اول تیر کشیدن زیر دل و درد شدید سینه داشتم که خب بخاطر پروژسترون هست، ولی از دیروز یهو دردای پریودی اومد و دیشب آخر شب یه لک قهوه ای روی دستمال دیدم، الان هنوزم درد شدید پریودی دارم، ز زدم دکترم گفت شیافت رو دو برابر کن. داروهامم ایناست: روزی ۴ تا استرادیول، یه شیاف که از امروز شد ۲ تا، یه آمپول پروژسترون و فولیک اسید. فقط دعا دعا میکنم پریود نشم و توکل بر خدا جنینم گرفته باشه، یدونه بلاست انتقال دادم. شما درد پریودی نداری؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربانت.‌ممنونم گلم الهی آمین. روز ده سه خطی بود ولی ضخامت کم بود. امروز ک روز ۱۳ بود گف افتضاحه سه ...

متاسف شدم که سیکل انتقالتون لغو شد ان شاالله خیلی زود مشکلتون پیدا بشه و برطرف 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم. این جنینای آخر من که میخوام انتقالشون بدم ۴ سلولی هستن خیلی نگرانم و استرس دارم از الان .خیلی فکر کتم خوب نباشن .😔😔 با جنین بلاست a مثبت نشدم دیگه به اینا اصلا امید ندارم 😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خانم ها من ۱۷ هفته و ۲ روز بودم به خاطر انقباضات رحمی سونو اورژانسی نوشتن برام بعد دکتر گفت انومالی هم انجام بدیم منم گفتم باشه حالا میگم نکنه زود بوده اخه حرفی از کلیه و ...اینا تو سونو م نگفته کسایی که انومالی رفتین کلیه و مخچه و این جور چیزاهم‌براتون نوشتن؟

دوست عزیز دیگه لکه بینی نداری؟میشه بپرسم این چند روز چه علایمی داشتین؟چندروز اولم لکه بینی داشتین؟

سلام عزیزم نه دیگه لکه بینی ندارم همون یکبار دیروز صبح بود

علایم خاصی ندارم فقط از روز اول زیر دلم تیرمیکشید مخصوصا طرف چپم و روز سوم چهارم دردهای پریودی داشتم

الانم روز نهم هستم به کم سرگیجه دارم و سینه هام سنگینه که فکر کنم از عوارض داروهاست

نه از روز اول لکه بینی نداشتم فقط روز هشتم اونم یکبار

ن گلم بعضی جنین ها دیرتر لانه گزینی میکنن اصلا ب چیزهایی ک توی نت نوشته توجه نکن. ن گلم اصلا لازم نی ...

ممنونم عزیزم

بله منم تا روز هشتم هر روز نشاسته خوردم و آناناس و نارگیل هم میخوردم

الان دیگه دو روزه نمیخورم

عزیزم من روز نهم انتقال هستم، از روز اول تیر کشیدن زیر دل و درد شدید سینه داشتم که خب بخاطر پروژسترو ...

نه عزیزم.درد پریودی چندانی ندارم.تا دیروز یه کم داشتم.اماامروز نه.ایشالا از خدامیخوام مثبت باشه برای شما,من و همه ی کسایی که میخوان بچه داشته باشم.

من بصورت خیلی کم فقط سینه هام درد میکنم اونم خیلی کم وقتیکه دست میزنم.یه کم هم تکرر ادرار دارم.

عزیزم منم امشب روی دستمال لک قهوه ای دیدم، از غروب هم دردای پریودی دارم، شما لکه بینیت قطع شد ؟

امروز روز نهمتون هست

بله لکه بینی من قطع شد عزیزم

شما هم ان شالله لکه بینی لانه گزینیتون هست به امید خدا

نه عزیزم.درد پریودی چندانی ندارم.تا دیروز یه کم داشتم.اماامروز نه.ایشالا از خدامیخوام مثبت باشه برای ...

توکل بر خدا، امشب شب آرزوهاست، برای همه دعا کنیم، برای من هم دعا کن گلم 🙏🌹

ممنونم عزیزم بله منم تا روز هشتم هر روز نشاسته خوردم و آناناس و نارگیل هم میخوردم الان دیگه دو روز ...

منم تا روز۸نشاسته خوردم و دیگه نخوردم.الان یازدهم که و صبح و شب هم کمپوت به (البته خودم درست کرده بودم نه بازاری)

امروز روز نهمتون هست بله لکه بینی من قطع شد عزیزم شما هم ان شالله لکه بینی لانه گزینیتون هست به ام ...

خب خدا رو شکر که قطع شد، ممنون عزیزم، ان شاالله شما هم خبرهای خوب برامون بیاری عزیزم ، التماس دعا 🙏🌹

دوستای گلم خیلی التماس دعا دارم، خصوصا مامانهای مهربون و خانمهای باردار و اونایی که دل شکسته هستند چون قطعا خدا صداتون رو میشنوه، حال دلتون همیشه خوش، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید همگی، الهی آمین 🙏🌹⁦❤️⁩

سلام خوبی عزیزم منحنی من زده۵۰-۵۵درصد

سلام عزیزم قربونت

پس خوبه عزیزم دکتر من گفت منحنی ۵۰ یعنی نرماله دقیقا

عزیزم شما دارو چی استفاده میکنی؟مکمل چی بهت داده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍