2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم‌شربت ملین ، که توی بارداری میشه مصرف کرد ، اسمش چیه ؟

لاکسی ژل عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله مثبت میشین. من انتقال فبلی با ۳ تا گرید آ منفی شدم ولی بودن دوستان ک با گرید سی باردار شدن ...

امیدوارم توکل به خدا این سومین انتقالم میشه دوتا انتقال منفی داشتم هر چی بهش نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه .ان شاالله شما هم خیلی زود نتیجه بگیرین دوست عزیز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره عزیزم دکتر زنانه گفت حتی اگه تستتم مثبت شد برو دکتر عفونی دارو بده تو خونه باشی بستری خیلی درموا ...

خدا خیرت بده که گفتی بمن هر شش ساعت استامینوفن داده پس منم همون روزی یدونه میخورم فعلا .شمام روزی یدونه گفته بود بخوری یا فقط موقع درد ؟ آبریزش منظورت آبریزش بینیه؟ من اینا رو ندارم الان فقط یکم گلومم انگار احساس درد دارم نمیدونم تلقین توهم خودمه یا واقعیه این درد بخدا از صبح انقد بهش فکر کردم با ترس که دیوانه شدم دیگه به حسامم مطمئن نیستم توروخدا دعام کنید😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من خواهرم خیلی ویارش بد بود تا روز زایمان بالا اورد. بعصی وقت ها ب ۶ میزد.  یسری ها میگن سیرابی ...

دعام کن حالم خیلی بده عزیزم. نه من هیچی روم اثر نداره دیگه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا عزیزم مگه مشکل آندومتر داری که ۶ تا استرادیول و ۳ تا استرورن کونژوگه میخوری

آره نیلو جون.من تا ضخامت اندومترم قبل از این ای وی آف ها,بالاتراز۸هم می‌رفت.اما با وارد شدن به کارای ای وی آف در بهترین حالت نهایت تا ششونیم رفت.

سری اول که پارسال بود انتقالمو کنسل کردن.سری دوم با بلاست گرید سی،و اندومترششونیم انتقال دادن یدونه که نگرفت.یکبتر هم روز انتقال جنین رشد نکرد و انتقال کنسل شد.

این بار هم با۶.۵انتقال دادن،جنین سه روزه رو.۲تا

فقط خدا کمکم کنه.خیلی احتیاج به دعاهاتون دارم.

خدا خیرت بده که گفتی بمن هر شش ساعت استامینوفن داده پس منم همون روزی یدونه میخورم فعلا .شمام روزی ید ...

منم یکم گلو درد دارم حالا از امشب میخوام یدونه استامینوفن ساده بخورم آب نمک قرقره کن و آبلیمو عسل بخور انشالله خوب بشی. من از امروز یکمم سرم درد میکنه حالا نمیدونم از کروناس یا حالت تهوعم. انشالله زود خوب بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها کمک📢 من روز ۹ انتقال جنینم زیردلم و واژنم با پای چپم زیاد یعنی خیلی زیاد درد داره ا ...

عزیزم منم پی آرپی کردم و دوتا جنین سه روزه انتقال دادن برام.تاروز ۹درد زیر دل و سمت راست و گرفتگی پاها بخصوص پای چپ و همچنین تکرر ادرار داشتم.امااز دیروز  گرفتگی ها کمتر شده.امروز یازدهمم هست

بچه اوله ؟ فکر نکنم جلوی لانه گزینی هم رو بگیرن من بودم می گفتم  دو تا رو بزارن

اره عزيزم بچه اوله، ولى چون ترجيحم جنين پسر بود كمى نگران شدم نكنه جنين دختر مانع لانه گزينى اون يكى بشه، پس به نظرتون مانع لانه گزينى همديگه نميشن؟!

عزیزم منم پی آرپی کردم و دوتا جنین سه روزه انتقال دادن برام.تاروز ۹درد زیر دل و سمت راست و گرفتگی پا ...

دقیقا منم همین علائمـ دارم بعلاوه درد واژن

روز چندمین؟ تست نزدین؟

خانوما امشب برام دعاکنید یک شنبه باید ازمایش بدم انشالله هممون مامان شیم

ان شاالله که مامان شدین🙏🏻🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...