_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 681 عنوان یه شبههههه پوستم بدتر شد 49 بازدید | 7 پست صبح بیدار شدن دیدم صورتم ۱۳ تا جوش ریز و درشت زدهدر حالت عادی هم کلی جوش دارمقسمت های بالای پوستم کنار گوشم رنگش کلا برگشته سیاه شده زررررد زرررد شده پوستم واقعاااا چطور ممکنه تو یه شب همچین بلایی سر پوستم بیاد ؟🤧🤧😭 امروز | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11407 نزدیکای پریودت نیست؟یا مثلا بند و وکس ننداختی؟ تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 681 نزدیکای پریودت نیست؟یا مثلا بند و وکس ننداختی؟ هر دو سوال بله
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11407 هر دو سوال بله جفتشم باعث جوش میشه عزیزم نمیخاد نگران باشیماسک خاک رس از عطاری بخر بذاراگر میتونی ترمیم کننده بخر و بزن تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 681 جفتشم باعث جوش میشه عزیزم نمیخاد نگران باشیماسک خاک رس از عطاری بخر بذاراگر میتونی ترمیم کننده بخر و ... یه سره دارم گریه میکنم اصلا فاجعهههه شده
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11407 یه سره دارم گریه میکنم اصلا فاجعهههه شده برای منم دو هفته پیش همین بودتازه من پوستم به شدتتتت خشکهولی وکس انداختم یه طرف صورتم یه دست شده بود جوشاصلا خودم تعجب کردم تو کل عمرم همچین چیزی سابقه نداشتولی فقط بخاطر التهاب پوستتهباید بلافاصله بعد بند و وکس،خیار یخ زده میزدی ب صورتت تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !