2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ممنون عزیزم جواب دادی بله تست کرد گفت خطری نمی بینم اما حرف اخر و معاینه چشمی می زنه خیالمو راحت نکر ...

خوب پس ممکنه سونو شکمی اشتباه کرده باشه

فعلا استراحت کن و داروو مصرف کن ممکنه سونوی بعدی بگه اصلا دهانه باز نیست

خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مال من فقط استرادیول ۳تا بود ب کمپلکس هم نداشتم هپارین هم داشتم به جای انوکسا می دونم خیلی زیاده ...

مرسی عزیزم.از خدامیخوام هرچی میخوای بهت بده گلم.بخدا بچه های گروه دقیقا اعضای خانواده مون هستن.بیشنرچیزاییکه دیگران و حتی نزدیکترین آدما نمیدونن و نمی‌ذاریم بدونن رو.میایم و اینجا با بچه ها درمیون میذاریم و اونا هم راهنمایی مون میکنن.خداحاجت همشونو بده و دامنشون سبز بشه هرچه زودتر.

آخرین بار که مجبور شدم سونوی هیسترو کنم دکترم بهم والیوم داد که ریلکس بشم و عضله هام منقبض نشه که خی ...

قربووونت برم. ممنونم ازت عزیزم💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما خوبین میگم که لکه بینی وسط سیکل از چی میتونه باشه؟ من تابحال اینجوری نشده بودم اما چن رو ...

برا من دوبار ال دی خوردم پیش اومد که موقع سونو دیدم کیست دارم با پریودی رفع شد

خدایا شکرت
برا من دوبار ال دی خوردم پیش اومد که موقع سونو دیدم کیست دارم با پریودی رفع شد

من هیچ دارویی مصرف نمیکنم بجز اینکه از ۴تا۷لتروزول خوردم و چن روزیم واس اقدامام فلوکونازول همین 

سلام من دوباره سیکلم کنسل شد. روز ده رحم قشنگ سه خطی بود ولی الان افتضاح شده اکوژن گفت . دوباره نو ...

سلام عزیزم متاسفم واقعا امیدوارم زودتر انتظارهممون تموم بشه ب حق این ماه عزیز.یه سوال وقتی سه خطی بود براچی کنسل شد اکوژن چیه

سلام عزیزم متاسفم واقعا امیدوارم زودتر انتظارهممون تموم بشه ب حق این ماه عزیز.یه سوال وقتی سه خطی بو ...

قربانت.‌ممنونم گلم الهی آمین.

روز ده سه خطی بود ولی ضخامت کم بود. امروز ک روز ۱۳ بود گف افتضاحه سه خطی بودنش کلا از بین رفته بود. بهم نشون داد بجای خط ی توده سفید اونجا بود. دقیق نمیدونم اکوژن رو تو نت ی چیزایی خوندم ولی زیاد سردرنیاوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=225067745]ب چیزای خوب فک کن ایشاا... ک مثبت میشی علایمی داری؟[/QUOT نه عزیزم من همیشه گرفتگی ...

ن اصلا دو روز اول فقط شکمم درد میکرد روز سوم و چهارمم اینقدر خندیدم ک میترسم واقعا