2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
مرسی عزیزم لطف داری ، گروه تلگرام یا واتساپ ندارن بچه ها منم عضو شم ؟

قربونت

فک نکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم مامانای حال حاضر ومامانای اینده 

ی سوال دارم کسی اخیرا با دکتر طرازی بیمارستان ابان میکرو داشته ؟از دکتر راضی هستین من جنینام مال سال ۹۸فریز تو بیمارستان ابانه تازگی عمل کردم میخوام برم برای انتقال جدیدا چندنفر دیدم منفی میشن پشت هم با خانم دکتر مردد شدم  که انتقالمو با ایشون برم یا برم دکتر رزاقی  یا نصر  اصلا عقلانیه جنینارو ببریم بیمارستان دیگه ؟با توجه باینکه سابقه سقط داشتم ورفتم ازمایشای ایمنی انعقادی وکاریوتایپ دادم مشکل ایمنی وکمی هم مشکل انعقادی دارم 

ممنون میشم اگر در توانتونه جواب بدین

سلام عزیزم به سلامتی قصد زایمان سزارین داری؟ 

سلام عزیزم خوبی 

امشب تو فکرت بودم می خواستم تگت کنم نام کاربریتو یادم نبود😍😍😍

اره عزیزم احتمال زیاد حالا بیمارستانی که میرم دولتیه میگه طبیعی فقط حالا دارم مدارک اینا میبرم از میکرو که قبول کنن

شما چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم شانسه حکمته قسمت دیگه جنینم ندارم نه هزینه دارم نه دل ادامه دادن ایشالا شما نتیجه بگیرین

بینش فاصله ننداز عزیزم اگه هزینه ها رو نداری برو دولتی طرح هشتاد درصد تخفیف دارن معمولا تموم دکتراشون هم آدمای مطرحی هستن خسته نشو عزیزم ادامه بده میدونم چقدر سخته چقدر خسته ای اما راهی ک پیش رومون هست پس با تلاش دوباره شروع کن

نمی دونم دکتر خودم میگه وزنش نرماله گفتم یه پودری چیزی بده گفت نمی خوام ازین چاق تر شه وزنش خوبه گفت ...

عزیزم نمیخوام بترسی ولی حواست باشه خیلی از بچه هایی مه مامانشون این پودرها رو مصرف میکنند رفلاکس شدید مبگیرن و حساسیت. اسم پودرشو یادم نیست ولی یادمه که تو یه گروهی بودم خیلی از مامانها در موردش حرف میزدن

شنیدم آش رشته خیلی غذای خوبیه برای سه ماه آخر بارداری، کم چرب درست کن و بخور، پر از پروتئین و کلسیم هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم، ای جان مبارکه. به سلامتی بگذرونی انشالله. من هم امروز پنج هفته و یک روز بودم رفتم سونو ف ...

سلام گلم بسلامتی ایشاا... ک دفعه دیگه ضربان قلب خوشگلشم میشنوی شما چند روز از انتقالتون گذشته و اینکه من روز سوم و چهارم انتقال خیلی خندیدم نمیتونستم جلو خودمو بگیرم یعنی  خیلی بده خیلی نگرانم علائمی ندارم

سلام دوستای عزیزم ..شما همتون برام مثل خواهر میمونین وقتی یکی از شما مثبت میشه از ته دلم براتون خوشح ...

عزیزدلم انشاا... همه چیز اونجوری ک دلتون میخاد پیش میره ی عالمه جنین گوگولی تشکیل میشه خدابزرگه 

سلام گلم بسلامتی ایشاا... ک دفعه دیگه ضربان قلب خوشگلشم میشنوی شما چند روز از انتقالتون گذشته و اینک ...

نه عزیزم من تو انتقال قبلیم همه اش فیلم خنده دار میدیدم یا یه چیزی میشد غش غش میخندیدم، مثبت هم شدم، خنده خیلی خوبه

البته دور از جون شما به دلایل دیگه ای سقط شد 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️