2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
اخه دکترم تاکیید کرد یبویت نشی ها خیلی ترسیدم گفت بارداری دوقلویی خیلی مواظب باش یعنی خیالم راحت؟

مجبوری بسپری به خدا دیگه، تا نری سونو معلوم نمیشه بچه ها چطورن

انشالله همه چیز خوبه

فقط رعایت کن و دارو بخور که دیگه نشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم از ته دلم از خدا میخوام که فردا خوش خبر باشی و اشک شوق بریزی چون من خودم‌روز پانکچرم وقتی گفتن ...

قربونت برم سارا جون انشاءالله خدا از دهنت بشنوه فردا خوش خبر باشم ..الهی نی نی قشنگتو خدا صحیح و سالم بوقتش بزاره بغلت قلبتم که از طلاست😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم سارا جون انشاءالله خدا از دهنت بشنوه فردا خوش خبر باشم ..الهی نی نی قشنگتو خدا صحیح و سال ...

فدات شم مهربونم اینقد خودت خوش قلبی جونم. انشالله خوش خبری منتظرتم بیای خوشحالم ‌کنی. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها ۱۵ ماه قبل انتقال جنین انجام دادم امروز برای اولین بار رفتم سونو واژینال کسی بلده ب ...

عزیزم یول ساک همون جسمیه که قراره جنین بشه و فتال پل هم اطراف جنین تشکیل میشه که مواد غذایی بهش برسونه تا وقتی که جنین رشد کنه و جفت تشکیل بشه که شکر خدا شما تو هردوتا ساک داری که یکیش ۵ هفته س و یکی ۶ هفته ولی نوشته فاقد. FHR یعنی فعلا ضربان نداره که اونم زوده تا هفته ۹ اینا وقت هس برا تشکیل ضربان فقط دفعه بعدی بازم زود نرو برا سونو دو هفته دیگه برو بزار استرس نگیری عزیزم انشاالله همه چی خوب پیش میره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها من ۲۷ هفته و ۵ روز رفتم سونو وزن جنینو گفت ۱۱۰۰ کمه؟دکتر سونوگرافی گفت رشدش ضعیفه😢ولی دکتر ...

عزیزم نگران نباش، سعی کن حسابی خودت رو تقویت کنی بیشتر اضاف وزن جنین تو دو ماه اخره، مهم نظر دکترته

من هنوز سونو نرفتم اخر 31هفته برام نوشته

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
راستی عزیزم  من اصلا خراش و پی ار پی نشدم اینبار ببین من فک میکنم کیفیت جنینام و خوایت خدا بود ...

عزیزم انتقالت فرش بوده چه نکاتی رو رعایت کردی ؟ احتمال ۹۰ درصد برا منم فرش انتقال بده . ممنون میشم هر وقت تونستی بهم بگی . من احتمالا اوایل اسفند پانکچر میشم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستان گلم امروز روز هشتم انتقال هستم، از غروب دل درد و کمر درد دقیقا شبیه پریودی دارم ولی شکر خدا ل ...

سلام عزیزم انشاالله که مثبتی و همینجا خبرشو بدی هممون خوشحال بشیم اره امکانش هس بعنی فک نکن پروژسترون نمیراره پریود بشی خدای نکرده باردار نباشی پروژسترون جلودار پریودی نیس من دو تا دوستام تو یه روز انتقال داشتیم اونا هردوشون متاسفانه حتی به آزمایش نرسیدن و پریود شدن با وجود اون همه پروژسترون!!!!!! 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون گلم چشم سعی میکنم ریلکس باشم ایا واسه شما هم همینطور بود؟ اول سونو ساک بعد قلب؟

اره عزیزم برا منم همین بود اول رفتم سونو گفت ۱۰ روز تا ۲ هفته بعد بیا برا قلب من ۷ هفته ۴ روز رفام برا قلب

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

دوستای مهربونم، من الان موقع خشک کردن خودم روی دستمال یه لک قهوه ای دیدم، از غروب یهو دردای پریودی اومده سراغم، نمی‌دونم چرا با اینکه می‌دونم لکه بینی حتما دلیل بر منفی شدن نیست و حتی گاهی خبر از لانه گزینی هم میده اما بی اختیار گریه کردم، بعد به خودم اومدم خنده م گرفت !!! توی این شب عزیز برای تمام کسانیکه در انتظار فرزند یا هر چیز دیگری هستن خیلییییی دعا کنید، چشم انتظاری واقعا خیلی سخته، برای من هم همینطور.🙏🌹

به امید و آرزوی ظهور مولامون که تمام چشم انتظاری های دنیا در مقابل امید دیدارشون هیچی نیست ....⁦❤️⁩

امشب یا فردا هم اگر تونستید مبلغی صدقه بگذارید ، شروع ماه رجب صدقه توصیه شده ان شاالله که حاجت روا بشید همگی الهی آمین 🙏🌹

🌹🎁الهم عجل لولیک الفرج 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم انشاالله که مثبتی و همینجا خبرشو بدی هممون خوشحال بشیم اره امکانش هس بعنی فک نکن پروژسترو ...

ممنون که گفتی عزیزم، نمی‌دونستم که ممکنه پریود بشم ! توکل بر خدا هرچی خدا بخواد حتما بهترینه 🙏🌹

عزیزم نگران نباش، سعی کن حسابی خودت رو تقویت کنی بیشتر اضاف وزن جنین تو دو ماه اخره، مهم نظر دکترته ...

نمی دونم دکتر خودم میگه وزنش نرماله گفتم یه پودری چیزی بده گفت نمی خوام ازین چاق تر شه وزنش خوبه گفت بیشتر ۳۰ هفته به بعد وزن میگیره

نمی دونم حالا امید بخدا مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قبلش چه چیزهایی خوردید؟؟

چیزی خاصی نخوردم فقط گرمی خوردم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
روز هشتم انتقال هستم امروز لکه بینی داشتم  نه ازمایش ندادم برای ۲۳ ام برام آزمایش نوشتن ...

عزیزم منم امشب روی دستمال لک قهوه ای دیدم، از غروب هم دردای پریودی دارم، شما لکه بینیت قطع شد ؟