2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
عکسشو بزار😍😍😍 ان شاالله که مثبته

زیر ۳ دقیقه خط انداخت 

باورم نمیشه اصلا🥺🥺

شوهرمم کلی دعوام کرد

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خیلی مبارکه😍😍😍😍😍الهی دو تا جوجه هاتو سالم و سلامت بغل کنی 😍😍😍 اره عزیزم طبیعیه ...

وای فداتشم خاله سارای مهربون نی نی هام

مرسی گلم

چشم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
زیر ۳ دقیقه خط انداخت  باورم نمیشه اصلا🥺🥺 شوهرمم کلی دعوام کرد

اینکه مثبته😍😍😍😍

منم روز ده زدم مثبت شد

مبارکه 😍😍😍

مامان شدی رفت

جنینات بلاست بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینکه مثبته😍😍😍😍 منم روز ده زدم مثبت شد مبارکه 😍😍😍 مامان شدی رفت جنینات بلاست بودن؟

بخدا باورم نمیشه تا آز ندم😭😍

مرسی گلم😘😀

جنینام فریز بودن 

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
وای فداتشم خاله سارای مهربون نی نی هام مرسی گلم چشم

فقط استرس رو از خودت دور کن آرامش داشته باش جوجه های خاله رو اذیت نکنی با استرس😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ای جاااان🤩🤩🤩تبریک میگم ویهان جان انشاالله همه چی به خیرو و خوشی برات بگذره و سالم این دوتا ن ...

مرسی نیکاد عزیزم

فداتشم

انشالله که به زودی خودت بیای خبر بارداری دوقلوت رو بدی 😍🤩

بخدا باورم نمیشه تا آز ندم😭😍 مرسی گلم😘😀 جنینام فریز بودن 

درکت میکنم منم باورم نمیشد ولی مثبته😍😍😍

درکت میکنم منم باورم نمیشد ولی مثبته😍😍😍

🤩🤩🤩

یه دیقه خوشحالم یه دیقه استرس دارم 

کلا حالم دست خودم نیس😂

🤩🤩🤩 یه دیقه خوشحالم یه دیقه استرس دارم  کلا حالم دست خودم نیس😂

دقیقا منم همینطوری بودم انگار خوابه☺☺☺☺

ان شاالله چند روز دیگه جواب ازمایشتو که ببینی باورت میشه😘

دقیقا منم همینطوری بودم انگار خوابه☺☺☺☺ ان شاالله چند روز دیگه جواب ازمایشتو که ببینی باورت میشه😘

توکل به خدا

واسه امضات صلوات فرستادم🤩

فقط استرس رو از خودت دور کن آرامش داشته باش جوجه های خاله رو اذیت نکنی با استرس😘😘😘

چشم مهربونم

فقط میگم سارا جان دکتر موقع سونو تاکید کرد ماست و دوغ مصرف نکن 

چرا به نظرت ؟علت خاصی داره؟نکنه جای ساکا بد بوده

و اینکه فتال پل یعنی چی؟

توکل به خدا واسه امضات صلوات فرستادم🤩

مرسی عزیزم لطف کردی