2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

خداروشکر. خیلی خوشحال شدم دیگه استرس نداشته باش ایشالا میره بالا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه عزیزم ضرر نداره تا قبل هشت هفته سونوها واژیناله. راستی خیلی خیلی خوشحال شدم بالا نوشتی بتا دوبراب ...

آنا جون شما واکسن کرونا زدی ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی توو بارداری واکسن کرونا زده ؟؟؟؟؟ من دکترم گفت اجباری نیست نمیخوای نزن 

خودم دودلم میترسم بزنم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

عزیزم من از هفته ۱۶ به خونریزی شدید افتادم طوریکه ۲ واحد خون بهم تزریق کردن، تا ۲ ماه هم ادامه داشت ...

ممنون عزيزم از پاسخگوييتون 🌹🥰خيلي متاسف شدم🥺ان شاالله شما هم به زودي باردار بشيد ويه بارداري سالم تجربه كنيد🙏🏻🙏🏻

سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

چقدر عالی! انشالله خوب رشد کنه

بتای زیر ۱۰۰۰ هیچی معلوم نیست، سونو فقط اعصابتو خرد میکنه

امیدوارم عالی رشد کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آنا جون شما واکسن کرونا زدی ؟ 

نه عزیزم نزدم والا از اینکه یوقت خدای نکرده حرکات بچه رو کم بکنه یا آب دور بچه رو کم بکنه نگرانم و نزدم چون بودن کسایی که اینارو تجربه کردن بعد زدن البته بعدش خداروشکر درست شده ولی من استرس میگیرم از این اتفاقا. بعدم که از تاثیر دراز مدتش روی بچه باز هیچ اطلاعاتی نیست و اینم باعث شده که نزدم. دودلم کلا در کل و نتونستم جرات نکردم تا الان

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان

خواستم در مورد واکسن یه چیزی رو بگم بهتون، حتما اگر قبل از انتقال هستید واکسنتون رو بزنید. من بارها از دکترم اینجا سوال کردم و گفتند هیچ تاثیری روی سیکل انتقال یا پانکچر نداره ولی چون قصد بارداری دارید باید بزنید. چون اگر خدای نکرده تو بارداری کرونا بگیرید میتونه تاثیرات بدی رو جنین داشته باشه. واکسن باعث میشه اگر کرونا گرفتید سبکتر باشه و راحت بگذره.

بعدا که انشالله باردار بشین تو بارداری ممکنه بترسید واکسن بزنید و بستگی داره نظر دکترتون چی باشه. ولی الان که قبل از انتقال هستید حتما واکسینه کنید خودتونو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم نزدم والا از اینکه یوقت خدای نکرده حرکات بچه رو کم بکنه یا آب دور بچه رو کم بکنه نگرانم و ن ...

منم از همین تاثیرات دراز مدتش روی بچه میترسم کلا هم میترسم نمیتونم خودمو راضی کنم بزنم خدا کنه هیچ کدوممون گرفتارش نشیم من همش خونه ام جایی نمیرم خدا بهمون رحم کنه 🤲🏻😬

وای عزیزم شوهر من راضی نمیشه هرچی التماسش میکنم میگه نه حتی مکملارو هم میگه نخور واقعا موندم چکارکنم ...

من امسال سه بار انتقال دادم دستمون  خیلی خالی شده ..میگه بذار سال دیگه ولی من خیلی آشفتم دلم میخواد دوباره شروع کنم دیگه تحملم تمام شده ...فقط دارم بهش مکمل میدم و خودمم استفاده میکنم ببینم چی میشه امیدوارم خدا بهمون کمک کنه و خیلیییی زود ما هم باردار بشیم 

ممنون عزیزم از اطلاعات خوبت بله من یک سال و نیمه با اصلاح سبک ک خانم تاجیک بهم گفتن تقریبا همه این م ...

خیلی متاسفم و خدا بهتون صبر بده .غم از دست دادن فرزند خیلی سخته .امیدوارم خدا زود زود مامان بشین تا دلتون شاد بشه  شاید کمی از غمش کم بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من امسال سه بار انتقال دادم دستمون  خیلی خالی شده ..میگه بذار سال دیگه ولی من خیلی آشفتم دلم می ...

منم امسال دوبار انتقال منفی داشتم الانم دیگه راضی نمیشه میکه دیگه نمیام دکتر هروقت خدا خواست بهمون بده وگرنه نمیام اخه مشکل ایمنیم دارم باید اونو حل کنم همکاری نمیکنه میگه مکمل اینارو اصلا نخور دیگه نمیگیره برام 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من امسال سه بار انتقال دادم دستمون  خیلی خالی شده ..میگه بذار سال دیگه ولی من خیلی آشفتم دلم می ...

بخدا دیگه کم اوردم باید التماس هم کنم دیگه خودبخود اشکم میاد دیشب میگفتم چرا من باید مشکل باروری و ایمنی پیدا کنم هیچکی تو خونوادمون این مشکلرو نداره ولی چه باید کرد فقط میتونم بگم باز خدایا شکرت 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان خوبید ؟من از دیردز زیر نافم منظور رحمم سفت میشه بدون درد خیلی نگرانم کسی تجربه داره ؟وار ...

سلام عزیزم، متاسفانه اطلاعی ندارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست