2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047321 بازدید | 684588 پست
ممنون انشالله شماهم مثبت میشی.حس میکنم اونایی که انتقال فرش هستن داروهاشون کمتره منکه کمتر ازدفعه قب ...

سلام عزیزم من دو سال اقدام بودم مشکل از خودم بود و تنبلی تخمدان دارم 

می‌خوام دیگه وقتمو هدر ندم و برم سراغ میکرو اینجکشن 

هزینه اش چقدره؟

اون بهتره یا آی وی اف؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
من با وجودی که خودم لاغر بودم دکتر گفت یکی کمه دوتا بخور  از وقتی کردمش دو تا لاغرتر شدم منم گل ...

جدددی من لاغر نیستم یکم اضافه وزن دارم پس منم کم کم زیادش میکنم اول دوتا میخورم بعد سه تا بلکه زوتر وزن کم کنم از دست این چربی دورشکم راحت شم ممنون بابت راهنماییت عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما بودین روز ۱۶ بتاتون ۷۰ بود؟ ببخشید میپرسم درد پهلو و لک اینا دارین؟

سلام میشه به سوالم جواب بدین بالاتر پرسیدم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سلام عزیز دلم دقیقا مثل من . از دیشب ببخشید ادرارم زیاد شده ، پس نشونه خوبیه . ببخشیدا چون یبوست داش ...

اره داره دفع میشه، منم یبوست داشتم، آبهای شکمم که دفع شد در کنارش شربت ملین لاکسی ژل هم خوردم و یبوستم برطرف شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوست خوبم اندازه شکم شما چند روز بعد به حالت عادی برگشت ؟ ببخشیدا هی سوال میپرسم . چون کسی تو خانواد ...

راحت باش گلم، من دو سه روز بعد از دفع ادرار، پریود هم شدم و خداروشکر خوب خوب شدم و شکمم به حالت اول برگشت، پریود که بشی همه این عوارض از بین میره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم من دو سال اقدام بودم مشکل از خودم بود و تنبلی تخمدان دارم  می‌خوام دیگه وقتمو هدر ن ...

عزیزم الان همه جا دیگه میکرو میکنن هزینه هم بستگی به دفترچه و اینکه تکمیلی دارین یا نه و مرکز دولتی میرین یا خصوصی فرق میکنه تعیین جنسیت میخواین یا نه و چه داروهایی میدن بهتون خارجی یا ایرانی دیروز یه مرکز دولتی گرگان بودم گفت ده تومن میشه از اول تا آخر مرکزی که میخواین برین انتخاب کنین و ازشون زنگ بزنین بپرسین کجایی هستین تهران یا شهرستانی؟

عزیزم الان همه جا دیگه میکرو میکنن هزینه هم بستگی به دفترچه و اینکه تکمیلی دارین یا نه و مرکز دولتی ...

شهرستانم 

من تو نت خوندم هزینه اش از ای وی اف بیشتره که

ینی دکتر قبول میکنه؟

میترسم بگه زوده 

بعد اینکه تو نت نوشته واسه کسایی هس ک تو اسپرم مشکل دارن 

شهرستانم  من تو نت خوندم هزینه اش از ای وی اف بیشتره که ینی دکتر قبول میکنه؟ میترسم بگه زوده ...

نه عزیزم از لحاظ هزینه فرق نمیکنه نه فقط برای اسپرم نیس شما اگه یکسال اقدام کرده باشین و باردار نشدین یعنی نابارور هستین زود هم نمیگن اگه یکسال اقدامو داشتین و میتونین مرکزتون رو انتخاب کنین برین تشکیل پرونده بدین دارو اینا مصرف کردین زیر نظر دکتر تو شهر خودتون؟ شوهرتون ازمایش اسپرم تو مرکز ناباروری دادن؟

🛑🛑دوستانی که کارمند بودن پانکچر شدن میشه بیان کمک🛑🛑 من کارم جوریه که باید از قبل با مدیرم هماهن ...

سلام عزیزم من روزی که پانکچر شدم رفتم خونه و فرداش رفتم سرکار 

واسه انتقالم دوشنبه انتقال دادم رفتم خونه و چهارشنبه رفتم سرکار.ایشالا که برات بهترین ها رقم بخوره

عزیزم منم هایپر شدم این یبوست ازبین نمیره تا پریود نشی پس روش حساس نباش منم یبوست شدم اونم شدید یه ه ...

مرسی عزیزم خداروشکر خوب شدی انشاله منم زود پریود شم خوب شم انقدر درد کشیدم که خدا میدونه . ببخشید درست میگن پریودش خیلی دردناک و سنگین میشه ؟ 

اره داره دفع میشه، منم یبوست داشتم، آبهای شکمم که دفع شد در کنارش شربت ملین لاکسی ژل هم خوردم و یبوس ...

مرسی گلم چقدر ارامش گرفتم با حرفای شما و بقیه دوستای مهربونم انشاله منم زود خوب شم . انشاله بهترین ها براتون پیش بیاد بازم ممنونم