2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
سلام گلم منظورت از پرونده سازی چیه؟

عزیزم همین که میری تشکیل پرونده میدی ۹۰ درصد از هزینه ها رو بهمون برمیگردنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روز ۱۶ افت کرد روز ۱۸ از ۷۰ شد ۸۳٫۶ فردا باز باید برم آزمایش کلا موندیم چیکار کنیم 

انشالله برا ۲تاتونم خیر باشه و مثبت بشین 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام آره عزیزم من مثبت شدم خداروشکر

خداروشکر گلم انشاا... نی نی هاتو سالم بغل بگیری و بارداری خوبی داشته باشی چکارهایی انجام دادی بعد انتقال علائمت چیا بود و بی بی چک زدی یا ن ببخشید ک سوالام زیاد شد

قربون امضات(عالی بود)😍😍 دعا کن نیلو هم از تنهایی دربیاد...

خیلی بیادتم.امروز نهار پختنی داشتم بهت فکر میکردم.

ماها که بارداریم واقعا فکرمون پیش دوستانی که باردار نشدن مونده.مگه میشه بهتون فکر نکنم.اگه دعام قابل باشه .نیلوی عزیزم و نگار و favil و ...

😉

عزیزم روز ۱۶ افت کرد روز ۱۸ از ۷۰ شد ۸۳٫۶ فردا باز باید برم آزمایش کلا موندیم چیکار کنیم 

گلم شاید دوتا جنین بوده یکیش سقط شده و یکیشون مونده برای همین دوباره بالا رفته احتمالا

عزیزم به نظر مشکوک میاد این بتا رنج ازمایشگاه چنده؟؟؟

رنج ازمایشگاه دهه دکتر گفت مشکوکه دوروز دیگه تکرار کن ولی من هیچ امیدی ندارم سری قبلم 29بود تکرار که کردم شد یک ونیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها تورو خدا کمکم کنید....من فردا یاعت سه انتقال داشتم الان بهم زنگ زدن هفت صب بیا بهمم گفته بودن اینترا رو ۴۸ ساعت جلوتر بزنم یعنی یکشنبه ساعت۴ و نیم زدم....الان بازممیخواد منفیشه.....وای خدای من نه...کسی اینجوری بود...مثل من

عزیزم همین که میری تشکیل پرونده میدی ۹۰ درصد از هزینه ها رو بهمون برمیگردنن

منم اهوازم اطلاعی نداشتم گلم اما من بیمه تکمیلی دارم با اینکه میرم بیمارستان دولتی بازم بیمه خیلی از پولمو میده شما کدوم مرکز میرید؟

انشالله برا ۲تاتونم خیر باشه و مثبت بشین 

دعام کن عزیز خیلی دلهره دارم بعده ۱۲سال بتا مثبت به دلم بچسبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏