2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
چه ها بازم منفی شدم روز 14 بتا 25 گفت دو روز دیگه تکرار کن اخرین شانسمو از دست دادم یعنی خیلی در حقم ...

فکر نکنم منفی باشه ها؟ تکرار کن عزیزم انشالله بالا میره . توکل به خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چه ها بازم منفی شدم روز 14 بتا 25 گفت دو روز دیگه تکرار کن اخرین شانسمو از دست دادم یعنی خیلی در حقم ...

عزیزم ۲۵ مشکوکه ناامید نشو دو روز دیگه تکرار کن ان شاالله میره بالا اگه اشتباه نکنم نداجون بود که بتاش ۲۵ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندی رنج آزمایشگاه چنده بنظرم داروهاتو قطع نکن آزمایشو تکرار کن ان شالله همچی به خوبی پیش بره

خدایا شکرت
روز چندی رنج آزمایشگاه چنده بنظرم داروهاتو قطع نکن آزمایشو تکرار کن ان شالله همچی به خوبی پیش بره

روز 14 رنج ازمایشگام ده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خیلی متاسفم. ان شالله به زودی باردار بشی. فکر کنم جواب آزمایش تغییری کنه. بنطرم اینبار مولتی ویتامین ...

شوره جان شو همسرتون تسه شدند فکر کنم آره ؟من هم قراره شوهرم تسه بشه میخواستم بپرسم بعد عمل همون روز مرخص میکنن؟م اینکه میشه همون روز رانندگی کنه؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
@نگار80   گفته بودی تگم کن یادم رفت منفی شدم بتا 25 گفت دوروز دیگه تکرار کن

جنین ها ۳ روزه بودن ممکنه دیر لانه گزینی انجام شده باشه حتما داروها رو استفاده کن. خیلی از بچه ها با همین بتا مثبت شدن

خدایا شکرت
شوره جان شو همسرتون تسه شدند فکر کنم آره ؟من هم قراره شوهرم تسه بشه میخواستم بپرسم بعد عمل همون روز ...

همون روز مرخص میشه چون بیهوشی داره پشت فرمون نمی تونه بشینه ممکنه گیجی و منگی تا چند ساعت باشه. یخورده درد هم داره کلاژ و ترمز هم سخته تا چند روز

خدایا شکرت

سلام دوستان کسی قرص واژینال سیلدنافیل استفاده کرده؟ بعدش چقدر باید دراز کشید؟

و اینکه چقد باید داخل داد؟ اپلیکاتور نداره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شوره جان شو همسرتون تسه شدند فکر کنم آره ؟من هم قراره شوهرم تسه بشه میخواستم بپرسم بعد عمل همون روز ...

ما یادمه برا همین اصلا ماشین نبرده بودیم تهران. ان شالله بخوبی براتون پیش بره عزیزم. 

خدایا شکرت
همون روز مرخص میشه چون بیهوشی داره پشت فرمون نمی تونه بشینه ممکنه گیجی و منگی تا چند ساعت باشه. یخور ...

ممنون عزیزم جواب دادی ..پس یکی رو همراه خودمون می‌بریم که رانندگی کنه ..شوره جان دعا کن چند روز دیگ پانکچرم و شوهرم هم همون روز تسه میشه دعا کن برای ماهم همه چیز خوب پیش بره و جنین های باکیفیت تشکیل بشه عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان کسی قرص واژینال سیلدنافیل استفاده کرده؟ بعدش چقدر باید دراز کشید؟ و اینکه چقد باید داخل ...

سلام خوبی عزیزم 

ببین من استفاده کردم

فقط دکتر بهم گفته بود از حالت عادی داخلتر ببرم که بنظرم اشتباه کردم چون بعد کلشون داخل کانال گیر گرده بودن و دکتر درشون آورد 😬

برای همین بنظرم خیلی بالا نبر یعنی معمولی مثل یه شیاف بگذار و درعوض یک ساعتی دراز بکش یا بزار شب موقع خواب استفاده کن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان کسی قرص واژینال سیلدنافیل استفاده کرده؟ بعدش چقدر باید دراز کشید؟ و اینکه چقد باید داخل ...

من اینو نمی دونم ولی استرادیول میذاشتم خیس می کردم تهش دو بند انگشت داخل میذاشتم

خدایا شکرت