2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
منamh رو روز ۳ رفته بودم‌ الان FSH , lh نوشته که روز ۳ نرفتم ،پرسیدم گفت مشکلی نیست نمیدونم‌که واللا ...

دقیقا این دوتا رو تا روز سه باید بدین amh زمانش فرقی نداره چه روزی از سیکل باشه .دیگه الان روز چهارم هستی بزار پریود ماه بعد آزمایشتون رو بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الان درکت میکنم واقعا تجربه ی سختی بود خدا سره کسی نیاره تو خونه خونریزی شدید اخرم به خاط ...

آره واقعا خداکنه سر هیچکسی نیاد من همون اول دکتر بهم گفت پروژسترون زیاد داشتی و‌ اگه دارو بدم سقط نمیشه و حتما خونریزیت شدید میشه و اگه خونه باشی باید خودتو فورا برسونی منم ریسک نکردم همون اول رفتم بستری شدم خونربزی شدیدی داشتم افت هموگلوبین پیدا کردم سه روز بستری بودم داغون شدم تا مرز بیهوشی میرفتم ازبس خونریزی داشتم ۳ نصفه شب سقط شد و دادنش آزمایشگاه و آخرشم کورتاژ شدم الان روحیم خیلی بهتره آخخ از این اضافه وزن دکتر منم گفت اینجا حتما وزنتو پایین بیار بعد دوباره برو تهران شروع کن این چربیای دور شکمت باید آب کنی چون pcoهستی همش ضرره منم به مرکز زنگ زدم گفت باید اردیبهشت بیای حداقل ۶ ماه از سقط بگذره فقط دلخوشیم اینه جنین دارم بازم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانوما کیا امروز ازمایش بتا داشتن بیان خبر بدن امیدوارم مثبت شده باشین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
دوسه تا کله پیاز بزرگ نگینی کن یا تووو میکسر که حسابی خورد بشن رنده نکن بعد پیازاتو با ادویه اینا تف ...

مرررررسی هیوا جوووون امروز حتما درست میکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
 عزیزم برای من آب نمک قرقره کردن خیلی خوب جواب میده. اینطوری که آب کتری رو توی لیوان می ریزم، و ...

مرررررسی عزیزدلم حتما انجام میدم مرسی که گفتی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانوما کیا امروز ازمایش بتا داشتن بیان خبر بدن امیدوارم مثبت شده باشین

امروز مال یکی از دوستان ساعت ۲میاد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
31 عزیزم دوسه روز دیگه ایشالله وارد ۳۲میشم به امید خدا

بسلامتی😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@سارادلارام   منم واکسن کرونا نزدم نمیخوامم بزنم میترسم خیلی ! با اینکه چندتا باردار اطرافم ز ...

اره عزیزم ولی خب من اثرات بلند مدتشو میگم فقط بچه نوزاده نه وقتی ۱۰ سالش شد ۱۵ سالش شد اثری روش داره این واکسن یا نه

منم خیلی رعایت میکنم خودم که بیرون رفتنم در حد دکتر رفتنه جایی نمیرم به شوهرم‌ سپردم که خیلی مواظب باشه

ان شاالله به خوبی و خوشی می‌ گذره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره ولی هر سوالی رو میپرسه دقیق جواب بدین. هیچ چیزی رو جا نندازین

عزیزم خوبی؟؟شما بودید که آنلاین با زرنانی ویزیت شدید؟؟میتونم بپرسم چطوری؟؟شماره واتساپ چیزی دارید ازش؟؟منم راهم خیلی دوره لطف میکنید اگر راهنماییم کنید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دخترا دعام کنین ازمایش دادم جوابم بعد از ظهر میاد دل تو دلم نیس 

ان شاالله که مثبته😍😍😍😍

سلام دوستان  امیدوارم خوب باشین

به‌به چقدر مثبت داشتیم 🤗🤗🤗🤗  

@sarvesahi    ‍  عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم 😘 

@گیسوگلابتونم    ‍ گیسو جون مبارک باشه خوشحالم برات 🌹

خانمای پیگیر خسته نباشید زحماتتون به بار ننشست خدا رپ شکر 😇😇😇😇