2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684586 پست
دخترا دعام کنین ازمایش دادم جوابم بعد از ظهر میاد دل تو دلم نیس 

ایشالا که خوش خبر میای عزیزدلم😘😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم  دل تو دلم نیست اومدی خبرم کنا ساعت چند میگیری جواب ازمایشو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
فعلا که جنین دارم یه پسر دارم سه تام دارم تعیین جنسیت نشده برم اونا رو انتقال بدم اگه نشه خودم میخوا ...

پروانه جون خیلی خوشحال شدم که حالت بهتره ایشالا که بهترینا برات اتفاق بیفته و خدا بهت همونی که دوستداری بده 😍😍😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

واااای عزیززززم ان شاالله خوش خبر میای😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@سارادلارام   منم واکسن کرونا نزدم نمیخوامم بزنم میترسم خیلی ! با اینکه چندتا باردار اطرافم زدن مشکلیم نداشتن ! اما خودم میترسم الان دوباره زیاد شده متاسفانه خیلی بده این کرونا ! ماها خودمون کم استرس داریم این کرونا هم شده قوز بالا قوز ! 😑خدا کنه تا آخرش اتفاقی برامون نیفته !🤲🏻

سلام.امروز آز دادم روز ۱۴ ام انتقال بودم جواب کمتر از ۲ شد.به نطر شما دو روز دیگه بازم آز بدم؟به نظر ...

عزیزم متاسفم من انتقال اولم که روز ۱۳ آزمایش دادم عددش ۲ بود دیگه دکتر بهم گفت همه داروهامو قطع کنم منم قطع کردم و پریود شدم چند روز بعدش . ایشالا که به زودی دلت شاد شاد شه 🤲🏻 منم همه میدونستن بعدشم که منفی شد خیلی ناراحت شدن و غصه خوردن اما عجله نکن سعی کن اول حال خودتو خووب کنی بعد بری برای شروع سیکل دوباره .

خانما چرا هیچ کس جواب منو‌نمیده ؟ یعنی قبلا کسی اینجا آزمایش هورمونی نداده ؟  در مورد آزمایش پ ...

رز جان نهایت تا روز سوم پریودی باید آزمایش بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رز جان نهایت تا روز سوم پریودی باید آزمایش بدین 

زنگ زدم مطب دکترگفتن فرق نمیکنه ،خیلی ام اصرار کردم فرق میکنه گفت اگه از من میپرسی میگم فرقی نداره ،نمیدونم دیگه ،شما این‌ آز رو دادین ؟ تو چه شرایطی بوده؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ساراجون من بالاخره تصمیم گرفتم برم پیش دکتر اسرافیلی رویان ول کردم خیلی الاف کردنمون  میش ...

سلام به سلامتی گلم انشالله که خیره و همه چی برات خوب پیش میره. روزای زوج هستن ساعت ۴ تا ۹ شب هر وقت بخوای نوبت میدن. به شماره ثابتا زنگ بزن سعادت آباد هست توی گوگل بزنی میاره آدرس رو با لوکیشین موفق باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
زنگ زدم مطب دکترگفتن فرق نمیکنه ،خیلی ام اصرار کردم فرق میکنه گفت اگه از من میپرسی میگم فرقی نداره ، ...

عزیزم ببین من قبلا ازمایش هورمونی دادم خودش هم جلوش مینویسه تو چه بازه ای از سیکل پریودت باید چند باشه، چون عدد هاش در طول سیکل ثابت نیست قطعا

ازمایش LH و FSH رو فکر کنم باید دوم و سوم پریودی بدید، ولی شنیدم ازمایش amh در طول سیکل تقریبا ثابته و میتونی هر وقت خواستی بدی

برام دعا کن عزیزم🥰🥰راستش شرایطمون خیلی شبیه هم بود، خیلی ذوق کردم مثبت شدی، ان شالله منم بعد عید م ...

قابل باشم بازم دعا می کنم.  بعد از اینکه جواب آزمایشم رو گرفتم برای دوستام، خودت و همه اونهایی که اسمشون یادم بود دعا کردم. عزیزم مطمئن باش شمام به زودی باردار میشی. انشالله اینبار نوبت نوبت خودته.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈