2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرو جون خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم، من از وبلاگت پیگیرت هستم🙈🙈🙈 به صورت ات ...

قربونت برم ممنونم نغمه جون😘

اتفاقا حدس زدم اون خانمی که یکبار تو وبلاگ بهم پیام داد شما بودی.

امیدوارم بزودی خبر خوب رو از خودت بشنوم. 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منتظر خبر خوبتم زود بیای بگی دعات میکنم حتما حتما عزیزم 

سلام سارا جون خوبی؟ می گم شمام دلدرد پریودی داری هنوز؟ من هنوز هیچی نشده بیحالم و سرم سیاهی میره . گاهی از جام بلند که میشم دلدرد و پا درد می گیرم و گاه تخمدان سمت چپم حس می کنم برآمده و بزرگ شده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت برم ممنونم نغمه جون😘 اتفاقا حدس زدم اون خانمی که یکبار تو وبلاگ بهم پیام داد شما بودی. ام ...

برام دعا کن عزیزم🥰🥰راستش شرایطمون خیلی شبیه هم بود، خیلی ذوق کردم مثبت شدی، ان شالله منم بعد عید میرم دوباره🌸

سلام سارا جون خوبی؟ می گم شمام دلدرد پریودی داری هنوز؟ من هنوز هیچی نشده بیحالم و سرم سیاهی میره . گ ...

سلام عزیزم خوبم شکر. من دقیقا مثبت شدم همه علایم پریودیم رفت فقط کمر درد شدید و خواب زیاد داشتم که الانم اونا رو دیگه ندارم فقط حالت تهوع دارم یه چندباری هم زیر دلم دو روز درد میگیره. نگران‌نباش طبیعیه هر کس علائمش یه جوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم بنظر با کدوم دکتر وقت بگیرم؟

عزیزم من خودم ویزیتام با دکتر نیره تمیزی بود انتقالم هم با آقای دکتر نصر ، من یه مدت با لاهوتی هم ویزیت شدم اما راضی نبودم دوباره برگشتم با تمیزی. من از تمیزی راضی بودم واقعا دکتر خوبیه.ایشالا که جواب بگیری .علیرضایی هم خیلیا پیشش میرن اکثرا راضین 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم خوبم شکر. من دقیقا مثبت شدم همه علایم پریودیم رفت فقط کمر درد شدید و خواب زیاد داشتم که ا ...

سلام ساراجون من بالاخره تصمیم گرفتم برم پیش دکتر اسرافیلی رویان ول کردم خیلی الاف کردنمون 

میشه شماره تماس بدی نوبت بگیرم ازش ؟بعد مطبش کجاست؟تو نت بزنم میاره؟مثلا نوبت بگیرم برا کی نوبت میده؟مطبش خیلی معطلی داره ؟

شرمنده هردفعه اینقد ازت سوال میپرسما  

مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟ رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

عزیزم شربت ابلیمو عسل با آب ولرم به شربتم هست گل بنفشه گیاهیه داروخانه ها دارن فکر کنم اون توو بارداری ضرری نداشته باشه چون یه خانومه باردار بود دکتر براش نوشته بود برا گلو دردم هست بازم از دکتر بپرس. ایشالا زودتر خوب شی😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍