2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
ممنون عزیزم، در طول روز کارای روزمره م زیاده خیلی توجه نمیکنم، فقط خواستم بدونم خدای نکرده خطرناک نب ...

نه خطرناک نیست عزیزم انشالا که خیر باشه برات

سعی کن خیلی فعالیت بدنی نداشته باشی 

عزیزم یه سوال دیگه اینکه من عادت دارم تمام کارامو ایستاده انجام میدم، گاهی پیش میاد شاید تا دو ساعت ...

نه تا جواب و سونو سعی کن بیشتر استراحت کنی من لکه بینی زیاد داشتم حالا شما امیدوارم بارداری راحتی رو داشته باشی ولی احتیاط شرط عقله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم که پاسخ دادید  الان باردار هستند؟  در واقع من هم این ماه پانکچر میشم  هم ما ...

کاربر سیلویا هستند. الان پسرشون بدنیا اومده

فکر میکنم ایشون به فاصله چند روز ۳ بار پانکچر شدند

نمیشه تگشون کنم پیدا نمیکنم اسمشونو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بسلامتی انشالله .‌من اولی رو همسرم زده ۵ روزه نصف شکمم کبوده برد عقب کوبید داخل ، موقع درآوردنم محکم ...

عزیزم من دکتر بهم گفت که تو بازو بزنم کلا موادش درد میکنه!من تو سیکل انتقالم من ۳ ماه پیش پانکچر شدم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان عزيز،شبتون بخير ممنون ميشم از دوستاني كه الان باردار هستن يا مامان شدن جوابم رو بدهند🌹 ...

سلام

اگر میتونستی نری که بهتر

اما اگر اجبار هست توکل به خدا. لکه بینی که نداری؟

من مترو سوار شدم چند بار. 

قطار درجه ۱ بگیر که کمتر تلق تلویزیون داشته باشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟ رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

آب نمک غرغره کم مرتب. سوزش گلو و گوش را میندازه

و شربت آبلیمو عسل بخور

لیمو شیرین بخور

سرماخوردگی من ۲ هفته طول کشید و یکم سخت گذشت اما گذشت

فقط یکبار که خیلی سردرد داشتم یه استامینوفن ساده خوردم.  سعی کن قرص نخوری اصلا 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیزم دوازده هفته و ۶ روزم نه هنوز که فک کنم زوده واسه سرکلاژ ولی توی  nt برام سرویکس و ...

منم ۱۲ هفته و ۶ روز بودم دیروز  

بسلامتی بغلشون بگیری ان شاالله 

برای شما سلفری ننوشته دکتر؟

با اینکه سونو ان نی همه چی خوب بود الحمدالله. گفته سلفری بده. نمیخوام انجام بدم

مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟ رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

ماشالا جوون فککنم عسل ابلیمو بخور/ شلغم / سوپ پیاز 

این اخریش معجزه میکنه  و اینکه عسل حتما پاستوریزه باشه

سلام دوستان من هم به تازگی انتقال جنین بلاست انجام دادم، چهارشنبه شش بهمن، امروز میشه روز پنجم انتق ...

به سلامتی عزیزم ایشالا که به زودی خوش خبری ❤️اره عزیزم عوارض داروهاس نگران نباش

عزیزم من دکتر بهم گفت که تو بازو بزنم کلا موادش درد میکنه!من تو سیکل انتقالم من ۳ ماه پیش پانکچر شدم ...

بسلامتی . منم دوست دارم برام فریز انتقال بده ولی دکتر میگفت اگه همه چی خوب باشه فرش انتقال میدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتی . منم دوست دارم برام فریز انتقال بده ولی دکتر میگفت اگه همه چی خوب باشه فرش انتقال میدم

من از خدام بود فرش انتقال بدم ولی هایپر شدم و به شدت عبونت گرفتم اصلا نمیشد انتقال بدم !انشالا که هرچی صلاحته برات رقم بخوره خاهرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من از خدام بود فرش انتقال بدم ولی هایپر شدم و به شدت عبونت گرفتم اصلا نمیشد انتقال بدم !انشالا که هر ...

مرسی عزیزم‌. انشالله که توام دامنت سبز بشه با اولین انتقال . میگن جنین  فریز بیشتر مثبت میشه ؟

مرسی عزیزم‌. انشالله که توام دامنت سبز بشه با اولین انتقال . میگن جنین  فریز بیشتر مثبت میشه ؟

انشالا عزیزم!نه عزیزم از لحاظ علمی همچین چیزی ثابت نشده من اطلاعاتم چندان بالا نیس ولی تا جایی که دیدم خیلبا با دو روش هم مثبت شدن هم منفی من با فرش هم خیلیا رو‌دبدم مثبت بودن 

انشالا عزیزم!نه عزیزم از لحاظ علمی همچین چیزی ثابت نشده من اطلاعاتم چندان بالا نیس ولی تا جایی که دی ...

واقعا .‌خب خدارو شکر.  منم تو مطب دکتر چند نفرو دیدم فرش مثبت شده بودن .ولی تو این سایت ۹۰ در صد فریزن .‌توکل بخدا