2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

سلام.من فردا باید برم آز بدن روز ۱۴ انتقالم هست لطفا دعا کنید مثبت بشه.دیروز بی بی چک مدیکور و  وندفو زدم هاله خیلی کمرنگ میافته ولی امروز بی بی روژان خریدم اصلا هاله ننداخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته سقط میشه دختر نوش جونت من اینقد توی انتقال و بعد انتقالم به خوردم که نگو تازه هم خام هم مربا ...

خداروشکر پس نارگیل کلا چند تا لرش کوچیک خوردم به هم نصفشو خوردم خیالمو راحت کردی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
در مورد این خیلی نمیشه نظر داد دکتر تشخیص میده تو هر دوروش خیلیا مامان شدن .ان شاالله شما با اولین ا ...

مرسی عزیزم ‌ انشالله به زودی دامنت سبز میشه ‌ والا منم سپردم دست خدا بعد دکتر . میترسم نظر بدم کارو خراب کنم ‌ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم عزیزم امروز انتقال دادم روزی سه تا استرادیول  دوتا شیاف پروژسترون  یه آمپول پروژسترو ...

کدوم مرکزانتقال دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اا چه جالب دکتر فعلی منم ایشون هستن .هیچ وقت من ۱۴ ام پیشش نرفتم همیشه سه روز اول پریودی پیشش میرم . ...

من جنین فریز دارم،میخوام برم انتقال! اما این پریودی اگه درست میومدتاحالا انتقال داده بودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان گلا من امروز یه کم حس سرماخوردگی دارم خفیفه ولی چی بخورم خوب بشم؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر به منم گفته احتمالا فرش انتقال بدم . به نظرت کار درستیه ؟ البته من برای تعیین جنسیت اینکارو انج ...

سلام 

کدوم مرکز انتقال میدین؟ دکترتون کیه؟ هزینه تعیین جنسیت چقدره؟