2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم اصلا مهم نیست اتفاقا خیلی هم خوبه دوش  تمام مقالات علمی و دکترا حموم و تجویز کردن من نمی ...

😂😂مرسی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
از نظریات علمی بی خبرم ولی خودم روز ۱۱ انتقال رفتم حموم اونم خیلی کوتاه. دو بار هم تو روزهای قبلش فق ...

وقتی پزشکا و دانشمندا میگن اشکالی نیست اینهمه اصرار بی فایدس عزیزم‌مثل این میمونه که بهت بگن پروژسترون خوبه ثابت شدس اما بگی نه اگه ضرر داشته باشه برا جنین چی! 

هرکسی هرکاری راحته باید توو این دوران انجام بده من اگه میخواستم مثلا یازده روز نرم‌حموم اینقد افسرده و داغون میشدم که ترجیح میدادم کاری نکنم اصلا!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که مثبت شدید حموم‌چطوری میرید من در حد دوش ۵ دقیقه ای میرم ولی الان دلم میخاد برم بشینم شیو ...

عزیزم من هفته ای یبار میرم هربارم نهایت ده دقیقه میام بیرون.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من خودم دو بار پانکچر شدم. اولیش فقط یه فولیکول و یه تخمک و یه جنین که در کل موفقیت آمیز نبود. ...

سلام عزیزم من ژل رویال یکماه دارم میخورم عسل سالتونه یک سال دارم میخورم

ولی پیاده ژوری ورزش ندارم چون لاغرم میگم شاید اشکال نداشته باشه

الان شما بارداری ؟برای بچه اول رفتید یا بچه داشتید ؟چقدر امیدوارم کردید خدا خیرت بده

عزیزم من خودم دو بار پانکچر شدم. اولیش فقط یه فولیکول و یه تخمک و یه جنین که در کل موفقیت آمیز نبود. ...

پس چرا میگن ذخیره تخمدان بابا هیچ وقت نمیاد؟میگن هر دختری از بدو تولد تخمک خیلی داره با پریود شدن همین جور کم کم کم میشه 

ببخشید من از عید پارسال فروردین پریودهام خیلی کم حجم شده سه روز تمام میشه ولی پارسال. 7روز بود با حجم زیاد دل درد داشتم 

ترشح روزمره تخمک گذاری داشتم 

ولی امسال پریود م کم شد ترشح روزمره ندارم ترشح تخمک گذاری ندارم 😞😞😞

چقدرخوشحال شدم براشون مخصوصا ویهان خدابراشون خیربخوادهمینطوربرای خودت ازآلا خبرداری؟ انتقال داد؟ @a ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ 

نه هنوز خواهر. نمیدونم چه حکمتی هست.یک ساله هر بار که میرم برای انتقال ی مشکل جدید پیدا میشه. این دفعه هم دکتر ب چسبندگی رحم شک کرده ولی با این همه داروهای انتقالم شروع کرد. نمیدونم چ اتفاقی میفته بالاخره. دعا کن چسبندگی نیاشه و بالاخره بتونم انتقال بدم و ...

اگه چسبندگی باشه احتمال زیاد باید دوباره هیسترو بشم و باز همه چی عقب میفته. توکل ب خدا ان شاالله هرچی که خیره

ان شاالله ب همین زودی شمام خبر خوش بدی بهمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وقتی پزشکا و دانشمندا میگن اشکالی نیست اینهمه اصرار بی فایدس عزیزم‌مثل این میمونه که بهت بگن پروژستر ...

حرف شما درست. نمیگم اشتباه میگین. ولی خودم نرفتم. خودم عذاب کشیدم ولی چی کار باید کرد. همسرمم خواست دیرتر برم

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام عزیزم من ژل رویال یکماه دارم میخورم عسل سالتونه یک سال دارم میخورم ولی پیاده ژوری ورزش ندار ...

عزیزم بله شکر خدا باردارم. بچه ی اول. ایشا.... بخوشی بگذره و دنیا بیاد. پیاده روی و ورزش ربطی ب چاقی و لاغری نداره خون رسانی به رحم بیشتر می کنه. البته ورزش سنگین نه. تنفس عمیق شکمی و ملساژ پایین شکم با روغن سیاه دانه هم مفیده. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
پس چرا میگن ذخیره تخمدان بابا هیچ وقت نمیاد؟میگن هر دختری از بدو تولد تخمک خیلی داره با پریود شدن هم ...

منم همین طور شدم. ذخیره تخمدان تمام پزشکها میگن بالا نمیاد. ولی خیلی ها اصلاح سبک امتحان کردن و ای ام اچ رفته بالا. پیج خانوم دکتر تاجیکی تو لینستا ببین. 

اگه تلفنی جوابتو میدن زنگ بزن بگو. عفونته دیگه اگه همیشه باشه و از بین نبری بله خطرناکه. مال من چند ...

عزیزم من از دیروز یه خورده نارگیل خوردم نارگیل ضرر داره تازه به خام هم یه کم کوفت کردم تازه فهمیدم بد بوده نباید میخوردم اینا باعث سقطه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

🛑🛑دوستانی که کارمند بودن پانکچر شدن میشه بیان کمک🛑🛑

من کارم جوریه که باید از قبل با مدیرم هماهنگ کنم از طرفی نمیخوام بگم عمل دارم. به نظرتون چند روز باید مرخصی بگیرم برا پانکجر و انتقال؟؟؟

حرف شما درست. نمیگم اشتباه میگین. ولی خودم نرفتم. خودم عذاب کشیدم ولی چی کار باید کرد. همسرمم خواست ...

همین درسته هرکاری که ادم راحته باید بکنه هرچیزی که ارامش میده بهمون ❤️ من الان بیست هفتمه تقریبا هروز زیر دوشم اما همینم توصیه نمیکنم به کسی فقط میگم برید چون هیچ ایرادی تووش نیست یکی مثل شما دو هفته صبر میکنه یکی مثل من هروز😆😂😂😂 

دوستانی که مثبت شدید حموم‌چطوری میرید من در حد دوش ۵ دقیقه ای میرم ولی الان دلم میخاد برم بشینم شیو ...

سلام عزیزدلم من والا تو حموم رفتن محدودیت نذاشتم برا خودم هفته ای چندبار میرم تایمش ولی نهایت نیم ساعته من حتی تو روزای انتقالمم چندبار حمومو رفتم چون اصلا نمیتونم تحمل کنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍