2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

دوستانی که مثبت شدید حموم‌چطوری میرید

من در حد دوش ۵ دقیقه ای میرم ولی الان دلم میخاد برم بشینم شیوکنم کیسه بکشم لیف بزنم😄چکار کنم😥

@داداشمممم      

@ماشالا    

@سارادلارام    

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اگه تلفنی جوابتو میدن زنگ بزن بگو. عفونته دیگه اگه همیشه باشه و از بین نبری بله خطرناکه. مال من چند ...

سلام سارا جان ساعت خاصی باید زنگ بزنم مطب برای نوبت چون از صبح گرفتم جواب ندادن 

اگه به شماره واتساپ پیام بدم بهتر نیست

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم ❤️ ببین من از امروز میخوام شروع کنم دلم شور میزنه اما استرس گرفتم شروع کنم بیفتم به خون ...

آمپول بزنی عزیزم اتفاقا از خونریزی مجدد جلوگیری میکنه نگران نباش کاربرد این آمپول اصلا همینه و نمیزاره اگه هماتومی هست بزرگتر بشه و سریعتر دفع میشه جلوشو میگیره. 

من خونریزیم برای هماتوم نبود برای جفت پایینم بود بعد کمی از خونش مونده بود که به شکل هماتوم شد که خداروشکر اونم با همین داروها رفع شد سریع تازگی هام تو سونوهام خداروشکر دیگه جفتم پایین نی و رفته بالا.

من جفتم خلفی هست تقریبا از پونزده هفته اینطورا بود که حس میکردم ولی لگد قشنگو قوی رو هجده هفته و شش روز  بود کامل حس کردم عزیزم تو جفت خلفی از قدامی زودتر حس میشه دکترم میگفت یه چیز دیگه هم لاغر بودن مادره که زودتر حس میکنن معمولا. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام به روی ماهت آره میدیم نمیای. فدات شم بله خدا بهم لطف کرد منم مامان شدم انشالله به زودی به خودت ...

چقدرخوشحال شدم براشون مخصوصا ویهان خدابراشون خیربخوادهمینطوربرای خودت ازآلا خبرداری؟ انتقال داد؟ @alaae    

@wihan   جان تبریک میگم خداحفظش کنه عزیزم همینطور بقیه خانما

ازما که گذشت گفتم که پرونده‌اش بستم دیگه نه ازنظرسنی میکشم نه ازنظرروحی من بعدازمنفی شدنم خیلی اذیت شدم واقعا صدای شکستن قلبم شنیدم هم خودم هم همسرم دیگه تحمل شکست دیگه ای رو ندارم من باشادی دیگران شادمیشم راضیم به رضای خدا

با دکترت مشورت کن و با تجویز اون پبش برو وقتی شروع میکنی پرولوتون رو ب همین راحتی نمیشه قطع کنی و ح ...

مرسی عزیزم❤️ اره فعلا که گفته هفته ایی یکبار بزنم تا ببینم چی پیش میاد !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
] @malakeh_zibaei     ‍ 🥳🥳🥳🥳به سلامتی بغلش کنی عزیزم😘😘

مرسی عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️همچنین 😘😘😘🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکترعارفی. داروهای ماه قبل انتقال ر میده.بعد باز روز سوم پری بعدی میریم داروهای اصلی ر میده

اا چه جالب دکتر فعلی منم ایشون هستن .هیچ وقت من ۱۴ ام پیشش نرفتم همیشه سه روز اول پریودی پیشش میرم .ان شاالله که جنینهای خوبی داشته باشین و  با اولین انتقال مثبت بشین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آمپول بزنی عزیزم اتفاقا از خونریزی مجدد جلوگیری میکنه نگران نباش کاربرد این آمپول اصلا همینه و نمیزا ...

ممنونم عزیزم ❤️من جفتم قدامیه هنوز نمیفهمم 😬 یعنی یه چیزای محوی میفهمم اما نمیدونم ماله بچس یا نه ! 

مرسی ازت میترسیدم آنوکسا اینارو بزنم اما دیگه گفتی خیالم راحت شد ❤️😘

دکتر به منم گفته احتمالا فرش انتقال بدم . به نظرت کار درستیه ؟ البته من برای تعیین جنسیت اینکارو انج ...

در مورد این خیلی نمیشه نظر داد دکتر تشخیص میده تو هر دوروش خیلیا مامان شدن .ان شاالله شما با اولین انتقال مامان بشین .درمورد من هر دوروش جواب نداده من یک انتقال جنین فریز داشتم منفی شدم دفعه دوم انتقال فرش انجام داد دکتر بهم گفت بعضی بدنا ممکنه به جنین فریز جواب نمیدن و بهتر فرش انتقال بدم که من فرشم انتقال دادم که اونم منفی شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم انشاءالله حرفت فاال بشه برام ..بگیر خواهر🤣😂😂آخه من چند سال این تایپیکم البته کاربری قب ...

اخ اخ یه وقت مثل من نشنوه 😂😂😂 من میگم کوتا بیا هردعایی میکنم برات جز اینکه مثل من شه حالت😘😘😘😘😘

عزیزم یادته پارسال چقد نگران دی اف ای بودیم واقعا برای خدا کاری نداره معجزه توهم به زودی ایشالا مامان میشی عزیزم‌دلم‌روشنه❤️❤️❤️

شما تا چند روز بعد از انتقال حموم نرفتین ؟من هر دفعه انتقال دادم به محض رسیدن رفتم خودم رو شستم به خ ...

عزیزم اصلا مهم نیست اتفاقا خیلی هم خوبه دوش 

تمام مقالات علمی و دکترا حموم و تجویز کردن من نمیدونم این چه فازیه میگن نرید! فقط دوشای واژینال و جکوزی و اینچیزا یا توو وان نشستن ممنوعه اوایل که اونم میگن خوب نیست حموم هروقت خواستی برو فقط اب خیلی جوووش نباشه و طولانی نباشه مثلا نیم ساعت اوون تووو نباشی😂😜

سلام بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر یک ای وی اف کنه مثبت بشه؟؟😭😭😭

عزیزم من خودم دو بار پانکچر شدم. اولیش فقط یه فولیکول و یه تخمک و یه جنین که در کل موفقیت آمیز نبود. ب من گفتن تخمک اهدایی اونم بدون آزمایش ای ام چ. خیلی ناراحت شدم. اون روز که اینو گفتن دو ماه بود که شیرینی جات و شکر و قطع کرده بودم و پیاده روی روزانه داشتم. اومدم یه ماه عسل و سیاه دانه خوردم ناشتا. بعد یه ماه ای ام اچ شد بالای ۱. طوری که دکترم تعجب کرد گفتش چرا پس فولیکول هات کم بوده. داروی مکمل داد برای یه ماه بخورم. تو این یه ماه هم ژل رویال هر روز ناشتا به اندازه عدس خوردم. ورزش و پیاده روی  هم انجام دادم. ،طوری که تو پانکچر دوم ۶ تا فولیکول داشتم که شد چهار تا جنین. دوتاشم انتقال دادن. که خداروشکر یکیش گرفته تو همون اولین انتقال بعد پانکچر دوم. ببین اصلاح سبک زندگی خیلی موثر تو نتیجه دهی پانکچر و انتقال. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم اصلا مهم نیست اتفاقا خیلی هم خوبه دوش  تمام مقالات علمی و دکترا حموم و تجویز کردن من نمی ...

از نظریات علمی بی خبرم ولی خودم روز ۱۱ انتقال رفتم حموم اونم خیلی کوتاه. دو بار هم تو روزهای قبلش فقط موهام می شستم و زیر بغلهامو تمییز می کردم. میدونی هزینه کردیم و واقعا می خوایم نتیجه بگیریم. ممکنه علمی نباشه ولی امتحانش ضرری نداره.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
اخ اخ یه وقت مثل من نشنوه 😂😂😂 من میگم کوتا بیا هردعایی میکنم برات جز اینکه مثل من شه حالت😘😘😘😘 ...

فدات شم عزیزم منم اتفاقا میبینم شما هارو مثبت میشین خوشحال میشم میگم نوبت ما هم میرس خلاصه هر کی مثبت میشه امید ما بیشتر میشه ..پس دعا کنم خدا یه بارداری راحت  بی اذیت نصیبم کنه ..هیوا جون انشاءالله تو هم سالم بگیری بغلت کوچولوی قشنگت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم