2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها همونطور که گفتم فردا انتقال دارم اولا خیلی برام دعا کنید که منم برای شما خیلی دعا میکنم هممون سختی کشیدیم و.شاید هیچ کدوممون نمیخواستیم این راهو انتخاب کنیم اما چه میشه کرد 

بعدشم اینکه ببخشید که خیلی سوال میکنم ناهارو چی کار کنم بنظرتون؟ 😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام طوطیا جون خوبی میگم یه سوال دارم چون توام متاسفانه مثل من سقط داشتی که اگه تونستی کمکم کنی نگرا ...

عزیزم من چنبار اینجور شدم رفتم دکتر گفت از عفونته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گفت ماه دیگه پریود شدی روز سوم بیا سونو واژ ینال تا بهم بگه باید چیکار کنم منتظرم پربود بشم😞

اصلا غصه نخورین.با غصه خوردن هیچ اتفاقی نمافته فقط بدنتون ضعیف تر میشه .که برامون سمه . خودتون رو تواین مدت حسابی تقویت کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روز ۱۴ هم آزمایش دادین؟ چند بود؟

روز ۱۴بتام۷۵ روز ۱۶بتام ۷۰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

[QUOTE=224332659]گفت ماه دیگه پریود شدی روز سوم بیا سونو واژ ینال تا بهم بگه باید چیکار کنم منتظرم پربود بشم😞[/QUOTE

آخی عزیزم اول راهی پس بهت حق میدم انقد استرس داشته باشی منم مثله تو بودم انقد که هر بار برای سونو میرفتم هر سوالی از دکتر میخواستم بپرسم یادم میرفت 

انشالله که خیلی زود نتیجه میگیری و ما رو هم خوشحال میکنی ببین هر چقدرم همه بگند استرس نداشته باش تا خودت به خودت کمک نکنی هیچ فایده ای نداره

سعی کن حواست رو پرت کارای دیگه بکنی و بهش فکر نکنی 

بچه ها همونطور که گفتم فردا انتقال دارم اولا خیلی برام دعا کنید که منم برای شما خیلی دعا میکنم هممون ...

ان شاالله پناه برخدا مثبت میشه انتقالتون .اگه تونستین کله پاچه بگیرین .ماکارونی هم چون نشاسته داره خیلی خوبه مصرف کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میشه اسم ببرید مثلا زعفرون؟ و هویج  دیگه چی؟ ممنونم راهنمایی می کنید

جعفری و تره و شاهی و گل گاوزبون کلا دمنوش مصرف نکنین و....

بچه ها جنسیت بچه منم مشخص شد توو دلیه من دختره😍🥰🤩 برام دعا کنین خدا صحیح و سالم بذارتش توو بغلم 😍🤲🏻😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم تبریک میگم من روز چهاردهم ۷۵شد بتام  امروز هم رفتم افت کرد متاسفانه شد۷۰  دکت ...

چقد توی فکرت بودم فاطمه جانم. پردنیزولون و آنوسا و آسپرین داشتی؟ همون آزمایشگاه تکرار کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چقد توی فکرت بودم فاطمه جانم. پردنیزولون و آنوسا و آسپرین داشتی؟ همون آزمایشگاه تکرار کردی

بله سارا عزیزم همون آزمایشگاه

اره داشتم 

اتفاقا ایندفعه خیلی جدی نگرفتم تو خونه پیاده روی و اینا داشتم درسته اضطراب داشتم اما مطمئن بودم میمونه

اما نمیدونم چرا بتام اینجوری شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله سارا عزیزم همون آزمایشگاه اره داشتم  اتفاقا ایندفعه خیلی جدی نگرفتم تو خونه پیاده روی و ا ...

آخه ۵ تا دونه کم شده انشالله میره بالا. آمپول hcg نداشتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

پردنیزولون ن تاکرولیموس داشتم چون سابقه تیروئید دارم پردنیزلون خوب نیست