2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
به گفت اهدایی دکتر  گفت اصلا نمیشه  چ جوری من خوب هستم من نابود شدم بخدا 😭😭😭

غصه نخورین یه چندماه داروهای تقویتی بخورین  ورزش هم بکنین بعد دوباره آزمایش بدین ان شاالله بهتر بشه ذخیره تون .fsh تون بالا رفته ؟من شنیدم اگه ان بالا باشه خوب نیست .خودمم اگه انتقال ماه دیگه ام منفی بشه همین کارایی که به شما گفتم رو باید انجام بدم 🙂 ولی دارم سعی میکنم غصه نخورم و دیدم رو مثبت کنم چون واقعا استرس و غصه خیلی اثر منفی میزاره و برامون از هر چیزی بدتر هستش

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی بالا نیس پایین هم نیست. سه چهار روز پیش ی دونه خوردم حالا بازم از مرکز فردا میپرسم. شما نمیدونی ...

ببین بستگی داره به بدنتون و داروهایی که میدن من سری اول پانکچر روز ۱۲ سیکل پانکچر شدم سری دوم روز ۱۴ سیکل 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بالا نیس پایین هم نیست. سه چهار روز پیش ی دونه خوردم حالا بازم از مرکز فردا میپرسم. شما نمیدونی ...

بله از مرکز بپرسین. من چون کمبود دارم کلا دوهفته یکبار باید مصرف کنم .

واااای تو باردار شدی؟ تبریییییک 😍😍😍 شاید منونشناسی ولی من پستاتو میخوندم ایشالا به سلامتی و باد ...

ای جانم به خدا خیلی بهم محبت دارید خیلیییییی شرمندم میکنید. آره خدا رو هزاران بار شکر خدا بهم لطف کرد منم مامان شدم انشالله قسمته همه منتظرا. قربونت که اینقد مهربونی😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم     سلام عزیزم خوبی من با همسرم صحبت کردم و قبول کرد بریم پیش دکتر شما خانم ...

سلام گلم به سلامتی عزیزم خیلی انتخاب درستی کردی. بله هر وقت زنگ بزنی بهت وقت میده توی پریودی بری خب خیلی بهتره عزیزم. ولی احتمالا شروع سیکلت بی افته بعد عید. ولی برو ببین چی میگه چیزی کم نداری توی آزمایشات بعد انشالله شروع کنی

خانم ها من سه روزه انتقال دادم آب هویج و آب پرتقال میتونم بخورم؟

عزیزم آب هویج اصلا توی بارداری نباید بخوری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وای خدا چه ماه پر برکتی😍😍😍😍😍تاپیک بوی خوبی گرفته ماشاالله چقدر تیکر جدید و تازه😘 تبریک به هم ...

وای عزیزم دو روز دیگه به سلامتی روی ماه فرشته هات رو میبینی منم دعا کن. انشالله خودتو نی نی ها صحیح و سلامت برمیگردید خونه.😚😚😚😚

نمیدونین برای برطرف کردن رحم سرد باید چکار کرد

اطلاع زیادی ندارم 

داخل پریودی چیزای سرد نخوری و حمام زیاد نرین 

شکمتو نو ببندین و با روغن سیاهدونه چرب کنید 

موقع ظرف شستن حتما پیش بند ببندید 

فست فود حذف بشه 

ورزش 

ااا اخه یه جا خوندم آب هویج خوبه پس نمیخورم ممنونم که گفتید

بعد انتقال آواکادو خوبه توت فرنگی خوبه کمپوت به خیلی خوبه نارگیل مخصوصا اب داخلش اینا خیلی خوبه