2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان اومدم ازتون خواهش کنم برای من دعا کنید من باید اورژانسی سرکلاژ بشم و هفته ام بالاست و ری ...

ان شاالله به خیر و خوشی و سلامتی انجامش میدی عزیزم و سر وقت نی نی صحیح و سالم میاد بغلت  .

من که هر وقت یادم میفته دعات میکنم عزیزم سر استرادیول ها خییییییلی لطف کردی بهم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر یک ای وی اف کنه مثبت بشه؟؟😭😭😭

من ذخیرم ۶دهم بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
نه ضخامت . چشبندگی مگه هیسترو نشدی به منم گفته بودن یبار چسبندگی محل نکردم ولی 

چرا ولی هیسترو مال مرداد بود. یعنی امکان نداره بعدش چسبندگی ایجاد شده باشه؟

توکل بخدا ان شاالله خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من ۵هفته و۲روزهم چرا من هیچ علامتی ندارم تهوع هم ندارم شما از چندروز بعد انتقال تهوع شروع شد؟

عزیزم نگران نباش تهوع هم سراغت میاد منم ۶هفته و ۲روز بودم رفتم دکتر گفتم من هیچ علایمی ندارم میخوام ببینم هسچی تو شکمم هست یا نه ولی الان ۲هفته است حالم اصلا خوب نیست یا بالا میارم یا همش حالت تهوع دارم انشالله بارداری راحتی داشته باشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام گلم طبیعی باردار شدی ؟بچه اول ته؟ چن سالته ؟چیکار کردی باردار شدی  خیلی نامیدم خیلی

نه عزیزم ای وی اف کردم ۳۹سالمه بچه ی اولم هست 

نه عزیزم ای وی اف کردم ۳۹سالمه بچه ی اولم هست 

خب چرا دکتر ب من میگه تخمک اهدایی دلم داره میپوکه

چن تا تخمک داشتید ؟؟

ببخشید سوال میکنم زیاد 

من هیشکی ندارم خیلی تنهام دردهام تو خودم میریرم

جن شد هزینه ت؟؟

فقط مشکل شما ذخیره پایین بود؟

خب چرا دکتر ب من میگه تخمک اهدایی دلم داره میپوکه چن تا تخمک داشتید ؟؟ ببخشید سوال میکنم زیاد&n ...

عزیزم من اولین بارم بود رفتم پروسه ی ای وی اف ۴تا تخمک داشتم که فقط یکیش جنین شد با کیفیت ۸aهمونو برام انتقال دادن و خدا خواست و همونم برام گرفت تنها مشکلم فقط ذخیره ی کم بود شوهرمم هیچ مشکلی نداشت

عزیزم من اولین بارم بود رفتم پروسه ی ای وی اف ۴تا تخمک داشتم که فقط یکیش جنین شد با کیفیت ۸aهمونو بر ...

منم دقیقا مثل شما هستم شوهرم مشکل نداره خودم تا پارسال ذخبزه م بالا یک بود یهو افت کرد 

چن شد هزینه ؟

خصوصی میرفتی یا دولتی؟؟

انتقال چن دقیقه طول می‌کشه ؟؟اون اسپکلوم ک داخل واژ ن میکنن درد داره؟