2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم هفته ی چندی؟ اوضاع چطور شد که باید سرکلاژ کنی؟پریناتولوژ این تصمیم رو گرفته؟ ان شاء ال ...

حس میکنم‌اصلا براشون مهم‌نیست دیروز پریناتولوژ گفت اینو سرکلاژ نکن ببین چطور میشه اگر اتفاقی افتاد دومی رو بکن ؛ انسانیت ندارن انگار نمیفهمن ما با چه دردی باردار شدیم که انگار براشون عادی و راحته گفتن این جملات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم خودمم دوست ندارم ولی میگم نکنه اصلا باردارنباشم هیچ علامتی ندارم   ساراجون از ۶هفته شر ...

دخترررررر از بندگان برگزیده خدایی اگه تهوع نداشته باشی برو خدارو شکر کن 😜

ببین همیشه توو رویاهام میگفتم باردار شم هر هفته عکس بارداری میگیرم اما باورت میشه الان هفته ۲۰ رسیدم ...

عزیزم الهی انشالله فردا از خواب بیدار بشی و خبری از حالت تهوع دیگه نباشه.😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره ماله منم ۴ هست. مرسی که جواب دادی یعنی مثلا سه روز یه بار یکی بخورم. من پرتغال که میخوردم خوب بو ...

سلام عزیزم تبریک عرض میکنم گلم مبارکت باشه 

سیرابی بخور برای حالت تهوع بارداری عالی 

سعی کن قرص نخوریتمه های زنجیل تازه هم خیلی خوبه ولی خیلی کم بخور 

ممنونم عزیزم،یعنی شما هم بعداز انتقال تا مثبت شدن خوردید بعد قطع کردید ؟

بله دکترم‌تاکید کرد بخورم تا مثبت شدن. ولی بازم از دکتر خودت بپرس چون یکی از بچه ها اینجا گفت دو تا دکتر بهش گفتن تا قبل انتقال مصرف بشه و بعد قطع

سلام عزیزم تبریک عرض میکنم گلم مبارکت باشه  سیرابی بخور برای حالت تهوع بارداری عالی  سعی ...

سلام گلم ممنونم‌ مهربون. سیرابی دارم اتفاقا امتحان میکنم حتما ممنون که گفتی

نگار جان میدونم سخته ،درکت میکنم ولی تو این راه ناامیدی نداریم من الان سزارین کردم ولوله امو برداشتم ...

خیلی برات ناراحت شدم ب زودی سلامتیتو بدست بیاری عزیزم

خداوند ب هممون رحم کنه و ماهارو ب آرزومون برسونه... 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر یک ای وی اف کنه مثبت بشه؟؟😭😭😭

سلام دوست عزیزم بله خیلی ها با هفت دهم و نیم هم باردار شدند نگران نباش فقط خودتو تقویت کن قرص اوابوست، بکمپلکس و گرمی، خرما و..... فراموش نشه 

ورزش و شادابی 

سعی کن استرس هم نداشته باشی 

من ذخیره تخمدانم هفت دهم 

دکار گفت اهدایی دلم میخواد بمیرم گفت با رضایت خودت امضا کنی ای وی اف میکنیم باید تخمک هات زیاد باشه ...

عزیزم من با ذخیره هفت دهم چهار بار پانکچر شدم و هر چهار بار چهارتا تخمک و چهارتا جنین داشتم 

کدوم مرکز میرید؟؟ 

خودتو تقویت کن این داروهایی که گفتم بخور وضعیت خوب میشه 

ذخیرت چند؟؟