2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
انقباضی نباید باشه اما تیر و اینا اشکال نداره من دیروز به حدی زیر دلم درد میکرد دکتر گفت برم دوباره ...

ببین ازون دوشنبه که خونریزی داشتم از استرس دارم هر چیزی میشه در حد سکته میرم انقباض ندارم یه لحظه تیر میکشه یا یه کم درد میگیره بعد از شیافمم اکثرا اینجوریه توهم میزنم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم خیلی ترسو شدم خیلی 🥲 همه چی میترسونتم نمیدونم چرا نمیتونم خودمو مدیریت کنم 😓

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ازون دوشنبه که خونریزی داشتم از استرس دارم هر چیزی میشه در حد سکته میرم انقباض ندارم یه لحظه تی ...

اها نه عزیزم نترس تیررر که اصلا مهم نیست خیالت راحت اون درد انقباضیه خیلی مهمه که بگیره ول کنه 

بعدم اون درد دیگه بلاانقطاع و درد زیاد و اینا در این حد نترس البته حق داری ولی یکم اروم باش سعی کن تا دردت میگیره بیخیال باشی خودش از بین میره باور کن نصفش از استرسته

اها نه عزیزم نترس تیررر که اصلا مهم نیست خیالت راحت اون درد انقباضیه خیلی مهمه که بگیره ول کنه  ...

دعا کن خدا به دلم آرامش بده خیلی دلشوره دارم تا قبلش خیلی خووب بودما اما ازون روز اصلا یه حالیم همش 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الان زوده اگه بخواد شروع شه یکم دیگه شروع میشه اما دعا کن نشه واقعا چیز افتضاحیه 

نمیدونم خودمم دوست ندارم ولی میگم نکنه اصلا باردارنباشم هیچ علامتی ندارم  ساراجون از ۶هفته شروع شده منم تو ۶هفته هستم

یا رب العالمین
بچه ها من روز هشتمم لک لانه گزینی ندیدم کسی بوده بدون لک مثبت شد6 باشه جنینام سه روزه بودن &nbs ...

لک لانه گزینی ندیدم. به بدنت توجه کن ولی زیاد زوم نکنی که استرس بگیری. ایشا..‌. که مثبتی. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام دوستان اومدم ازتون خواهش کنم برای من دعا کنید من باید اورژانسی سرکلاژ بشم و هفته ام بالاست و ری ...

سلام عزیزم

هفته ی چندی؟

اوضاع چطور شد که باید سرکلاژ کنی؟پریناتولوژ این تصمیم رو گرفته؟

ان شاء الله بخیر میگذره نگران نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آنا جان بین پردنیزولون و آسپرین ۲ ساعت فاصله کافیه ؟

عزیزم پردنیزولون رو باید بعد از صبحانه بخوری آسپرین رو شب بهتره بخوری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم هفته ی چندی؟ اوضاع چطور شد که باید سرکلاژ کنی؟پریناتولوژ این تصمیم رو گرفته؟ ان شاء ال ...

اخر هفته ۲۱ ام ؛ دیروز هم طولش شده بود ۲۵ هم فانلینگ‌مشاهده شد درصورتی که دو هفته پیش بسته بود دهانه رحم و ۲۸ بود طولش ؛ پریناتولوژ بازم گفت لزومی نداره ولی با ۲ تا دکتر دیگه مشورت کردم گفتن باز شده دهانه رحم و کلا چه سرکلاژ کنی چه نکنی ریسکش بالاست

ممنونم‌ازت انشالله خدا نگام‌کنه

دعا کن خدا به دلم آرامش بده خیلی دلشوره دارم تا قبلش خیلی خووب بودما اما ازون روز اصلا یه حالیم همش ...

ای جان عزیزم اره واقعا انگار به ادم شوک وارد میشه🤕 اما دیگه کم کم برگرد حالت قبلی نینی خوشکلمون مامان قبلی ه بدون استرسشو میخواد😍😍