2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
جان دلم ممنونم که به فکرمی خدا رو هزاران بار شکر قلب قشنگشم دیدم انشالله به زودی روزی همه منتظرا بشه ...

وایی ایشالله که قلبش برات هزار سال بتپه انشالله سالم بغلش کنی خانم گل 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

وای عزیزم چقدر خوشحالم که همه دوستای قدیمیم داره انتظارشون تموم میشه

الهی شکر

خیلی خیلی مبارکتون باشه😍😍😍😍🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا نکنه عزیزم. خاله جونش قلبشم دیدم عزیزم تند تند میزد انشالله به زودی منم خاله سارا بشم جونم. قربو ...

خیلی قشنگ بود 😍 منم با اون همه خونریزی رفتم سونو یهو خودم دیدم قلبش داره میزنه خیلی حس خوبی بود . ان شالله بزودی قسمت منتظرا. 

خدایا شکرت
جان دلم ممنونم که به فکرمی خدا رو هزاران بار شکر قلب قشنگشم دیدم انشالله به زودی روزی همه منتظرا بشه ...

ساراجونم چشم و دلت روشن عزیزم😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نمیدونم یکی هستن یا نه. من مرداد ک هیسترو شدم دکتر گف فقط سپتوم داشتم ک برداشتن. این دفعه که پریود ش ...

عزیزم قبلا مگه آندومترت بالا نرفته؟

من به دنبال کورتاژ آشرمن شدم و آندومترم بالا نمیره

چسبندگی هم داشتم که یه جایی بود که زیاد ربطی به آندومتر نداشت گفتن تو ناحیه ایسم بوده،خب من همونم ورداشتم اما مشکل جدید به مشکلاتم اضافه شد دیگه الان نزدیک ۳ ماهه خونریزیام تموم نمیشه 

روز چند بودی امروز که سونو شدی؟

الهی شکر عزیزم بلآخره شد انتظار بسر آمد من شیرازم عزیزم دکتر صیادی

آخی من خانوادم شیرازن خواهرم قبل انتقال بهم گفت اگه این بار نشد بیا پیش دکتر صیادی. دیروزم بهم گفت دوستش بعد چندین سال پیش صیادی جواب گرفته خیلی تعریفشو میکرد انشالله که تو هم خوش خبر میای حتما بیا تگم کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم یکی هستن یا نه. من مرداد ک هیسترو شدم دکتر گف فقط سپتوم داشتم ک برداشتن. این دفعه که پریود ش ...

ان شالله که چیزی نیست یبار وسط سیکل بهم گفتن کیست اندوزیمتر داری من و فرستادن داپلر کلی با دقت سونو کرد گفت چیزی نیست من تا یه مدت توهم داشتن ممکنه اندوزمیتر داشته باشم ندیده باشن  😐 برا همین درخواست سونو هیسترو دادم

خدایا شکرت

جان دلم خداروهزاران بار شکر ایشالله این حسو تک تک خانما تحربه کنن به حق علی🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت