2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
انشالله به حق فاطمه زهرا جواب میگیری و این میشه آخرین انتقالت عزیزم خدا خیلییییی بزرگه برات دعا میکن ...

گلم تبریک میگم

دیدی بیخود استرس داشتی

طبق سونو چند هفته بودی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم. خاله جونش قلبشم دیدم عزیزم تند تند میزد انشالله به زودی منم خاله سارا بشم جونم. قربو ...

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحالم برات💗💗💗

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم دیونه شدم صبح با گریه بیدار میشم شبم با گریه میخوابم خیلی خودم باختم انگار به بن بست زندگیم رسید ...

اره عزیزم چرا نشه انشالا بزودی میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مال همین دارو هاست  تموم اعصاب و جان و جسممون رو ریخته بهم

دقیقا همدیگه رو‌درک میکنیم‌واقعا با این داروها حالمون بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سالی سه بار هزینه انتقالو میده.فکرکنم باید فاکتور ببری.والله منم دقیق نمیدونم فقط دراین حد

مرسی عزیزم ممنونم فدات

گلم تبریک میگم دیدی بیخود استرس داشتی طبق سونو چند هفته بودی؟

قربونت برم. راستی بهم یه ویتامین داد که مصرف کنم. باورت میشه نفهمیدم اینقد که استرس داشتم بعدم که قلبشو نشونم داد هل کردم یادم رفت بپرسم فقط یه تیکه شنیدم گفت واسه ۶ هفته همه چی عالیه. بهم گفت ۴ هفته دیگه دوباره برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

مبارکه عزیزم خیلی خوشحالم برات عدد بتات عالیه نمیتونه کاذب باشه به خودتو نی نی استرس نده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشالله به حق فاطمه زهرا جواب میگیری و این میشه آخرین انتقالت عزیزم خدا خیلییییی بزرگه برات دعا میکن ...

فدات بشم.خدا رحمت کنه دادشت و الهی خدا حفظ کنه جوجت

ممنونم با دعای قشنگت.شما بمبع سعادتین با تو دلیت

فدات بشم.خدا رحمت کنه دادشت و الهی خدا حفظ کنه جوجت ممنونم با دعای قشنگت.شما بمبع سعادتین با تو دلی ...

خدا نکنه گلم. ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. عزیزم من لحظه به لحظه دعا میکنم چون خودمم بعد ۱۰ سال مامان شدم برام یه آرزو بود جونم انشالله که مامانی. 

دکترت کیه کدوم شهری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

وایی مبارک باشه عزیزم ایشالله سالم بغلش کنی خیالت راحت راحت حامله ای 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم