2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستان اینجا کسی بوده چسبندگی رحم داشته باشه؟ با وجود چسبندگی امکانش هست که ضخامت آندومتر بالا بره ...

من اطلاعی ندارم چسبندگی همون اندوزیمتر نیست؟ خودت که هیسترو شده بودی مشکلی نبود

خدایا شکرت
وااای خدایا شکرت معلومه که کاذب نی عزیزدلم از حالا دیگه استرسو بزار کنار از صمیم قلبم بهت تبریک میگم ...

من آسپرین و انوکسا دارم  اومگا هم گفت مصرف کنم چطور اینا رو مرتب کنم تداخل نداشته باشن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم     عزیزم بیا خبر بده خوشحالمون کن دیدن قلب خوشگلشو پیشاپیش بهت تبریک میگم گل ...

جان دلم ممنونم که به فکرمی خدا رو هزاران بار شکر قلب قشنگشم دیدم انشالله به زودی روزی همه منتظرا بشه این لحظه. 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزان خودم ایشاالله همتون خوب و خوش و سلامت باشید. ی خواهش هر کی مثبت شد منو تگ کنید مرسی ازت ...

نگار جان میدونم سخته ،درکت میکنم ولی تو این راه ناامیدی نداریم من الان سزارین کردم ولوله امو برداشتم ودرد بی امانی رو دارم تحمل میکنم ۳۶ سالگیم داره تموم میشه همش میگم ایکاش حاملگیم عادی بود شهریور بچه ام بغلم بود ،ولی نیست الانم فقط میخوام دردم تموم بشه دوباره شروع کنم توام غم هاتو بذار کنار شروع کن خودتو تقویت کن وورزش کن وقوی باش خواهر راه دور خودت روبسازن فاصله بگیری وغصه بخوری  خدا این محبت بچه رو الکی تو دلمون نذاشته مهرشو داده خودشم میده برات دعا میکنم قلبت اروم باشه ویه نینی سالم پا بذاره تو زندگیت🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم خودت قبل پانکچر چه تقویتایی استفاده کردی ؟خیلی ناآرومم عصبی و پرخاشگر شدم وقتی فکر میکنم دوبار ...

عزیزم نا امید نشو خیلی از بچه ها اینجا چندبار پانکچر کردن و جواب گرفتن آخرش انشالله شما هم به زودی مامانی. 

من خودم از دو ماه قبل پانکچرم پودر اینوفولیک. امگا. ویتامین دی. ای. سی. فولیک اسید. آمپول نوربین. ال آرژنین. ماکاویت اف. ملاتونین اینا رو خوردم. 

ای جان دلم خاله فدای صدای قلبش که امروز میخاد مامانشو خوشحالتر کنههه

خدا نکنه عزیزم. خاله جونش قلبشم دیدم عزیزم تند تند میزد انشالله به زودی منم خاله سارا بشم جونم. قربونت برم ❤❤❤

چرا عزیزم؟! اتفاقا انگیزه میده به دوستای دیگه وقتی ما با وجود مشکلات باردار شدیم پس اونا هم میشن ایش ...

عزیزم درست میگی واقعا. انشالله الهی آمین. اصلا وقتی من با اون همه مشکل مامان شدم دیگه همه میشن 😍😍😍😍😍

میذارم امشب عزیز دلمی 

من اطلاعی ندارم چسبندگی همون اندوزیمتر نیست؟ خودت که هیسترو شده بودی مشکلی نبود

نمیدونم یکی هستن یا نه. من مرداد ک هیسترو شدم دکتر گف فقط سپتوم داشتم ک برداشتن. این دفعه که پریود شدم رفتم سونو دکتر مث اینکه خوب نمیتونس دیواره رحم رو ببینه. ب ماما گف شبیه سندروم آشرمنه. ی جایی خط داره ی جایی نداره و... اومدم تو نت دیدم آشرمن همون چسبندگیه. 

موندم اگه چسبندگی قطعیه  برا چی داروهای انتقال رو شروع کرد اگه قطعی نیس اون حرفا چی بود ته دلم خالی شد. 

گفتم بپرسم ببینم امکانش هس که چسبندگی باشه ولی ضخامتم بالا بره؟ اگه نه که ضخامتم اگه بالا بره مطمئن میشم تشخیص دکتر اشتباه بوده اگه امکانش باشه هر دو ، پس باید حتما اصرار کنم بررسی کنن بیشتر. اخه مگه میشه با چسبندگی انتقال داد؟

موندم چه حکمتی هست تو کار من که یک ساله گره میفته و هر دفعه یه مشکل جدید سرباز می کنه. کاش میدونستم اشکال کارم کجاست  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وایی شکر خدا الهی هزاران بار شکر مبارکه عزیز دلم الهی قلبش ۱۲۰سال بتپه

مرسی جونم‌. الهی اگه خودت نی نی نداری به زودی مامان بشی اگه داری هم خدا برات حفظش کنه خوش قلب جان 

نه فقط امپول پروژسترون دارم تاباهم ظهرا میزنم.متفورمین که ازقبل میخوردم پردنیزولون هم از روز انتقال ...

خب بسلامتی عزیزم

خیلی خوشال شدم برا خودت و همسرت

امید به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

خیلیییییی خیلی مبارکت باشه الکی استرس میدن مثبته مبارک باشه مامانی

[QUOTE=224126265]مرسی جونم‌. الهی اگه خودت نی نی نداری به زودی مامان بشی اگه داری هم خدا برات حفظش کنه خوش قلب جان&nb ...[/QUOT

مرسی اجی مهربونم منم در شرف انتقالم بعداز ۱۰سال انتظار و شکستای پی در پی

[QUOTE=224126265]مرسی جونم‌. الهی اگه خودت نی نی نداری به زودی مامان بشی اگه داری هم خدا برات حفظش ک ...

انشالله به حق فاطمه زهرا جواب میگیری و این میشه آخرین انتقالت عزیزم خدا خیلییییی بزرگه برات دعا میکنم به شرط لیاقت‌.