2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اره قدامی دیرتر حس میشه  

سلام ساراجان خوبی عزیزم تورااهیت خوبه انشاالله؟؟گفتم الان لابد نی نی تو بغل کردی ببین برا من زود میگذره روزا برا تو دیر😂😂😂

شوخی کردم چشم به هم بزنی این چند هفتم میگذره پرش رفته کمش مونده،،،دوران خوشیه بارداری ازش لذت ببر حسابی😍

سلام ممنونم انشالله شماهم مثبت میشی.بفرمایید؟

سوالم اینه که استراحت مطلقید یا مثلا کار انجام میدین یا بیرون میرید؟

و اینکه شیاف پروژسترون رو مقعدی استفاده میکنید یا واژینال

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی علائمت چی بود؟

ممنونم انشالله سال بعد پوشک بچه هاتو عوض میکنی🤣🤣

علایم چندروز لعد انتقال شبیه پریودی که چندروزبعدتموم‌شد.یزره گاهی استخونام دردمیکرد بعدش یشب توخواب ازسرمابیدارشدم دیدم سروگردم خیس عرقه توروزش هم اینجورشدم.ببخشیدسوزش ادرارهم چندین بارداشتم.موقع ادرارنبود کلا همینجوری بود هی میرفتم دستشویی خودمو میشستم خوب نمیشد

یا رب العالمین
سوالم اینه که استراحت مطلقید یا مثلا کار انجام میدین یا بیرون میرید؟ و اینکه شیاف پروژسترون رو مقعد ...

نه من مثل قبل بودم اشپزی میکردم ظرفارا شوهرم میشست گفتم حالا که میشوره بزار بزنم به تنبلی😂.خیلی کارخاصی نمیکنم ولی بیرون رفتم خریدرفتم فقط ۳روزاول بیرون نرفتم وحمام نکردم.من امپدل مروژسترون دارم

یا رب العالمین
نه هنوز من برای فرزندخواندگی اقدام کردم منتظر اونم تا اردیبهشت خبری نشه میرم برای پانکچر تا اونموقع ...

فرزند خاندکی من تو سایت ثبت نام میکنم کد نمیاد به شماره شما چجوری ثبت نام کردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم عزیزدلم لطف داری والا من اینقد از بچگی دردکشیدم که دیگه صبور و با تجربه شدم

خوبی عزیزم ازمایش ندادی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم مبارکه به سلامتی بغلش کنی🤩😁 من امروز روز سوم انتقالم  میشه ازتون چند تا سوال بکن ...

دوستان سلام.بلاخره امروز انتقال دادم.امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه.برا منم دعا کنید اخرین بسته جنین بود و هست😊

مرسی عزیزم همش دارم استراحت میکنم و شیافمن سر ساعت گذاشتم که قطع شه فقط 🥲

قطع میشه عزیزم بخودت استرس نده بسپار بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا گفتم،اما گفتن امپول بتا را اینقدر بالا نمیبره

اره عزیزم منم شنیدم نهایت تا ۳۰ ببره

مبارکه مامان خانوم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجان خوبی عزیزم تورااهیت خوبه انشاالله؟؟گفتم الان لابد نی نی تو بغل کردی ببین برا من زود میگ ...

سلام عزیزدلم😍😍😍😍 ما هم خوبیم شکر خدا.شماخوبی چخبر؟گل پسری خوبه؟اره روزا که خیلی دیر میگذره☺☺☺

دعا کن برام که بخوبی و خوشی بگذره نی نیمو سالم بغل کنم

@wihan ‍  @ssseffat     @آناشید۹۹ سلام دوستای عزیزم انشالله ...

چهار ماه فرتیل سی ام خوردی یعنی سارا جون  روزی چند تا ، هفت ماه پردینوزول پس ایمنین بالا بود یعنی ؟

واقعا؟ خیالم راحت شد،ممنونم عزیزم😘😘

آره عزیزم بعد دوباره روز ۱۴ که تکرار کردم ۱۱۸ بود دو روز بعدش ۵۰۰ پس نگران‌نباش. فردا انشالله خوش خبری بازم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چهار ماه فرتیل سی ام خوردی یعنی سارا جون  روزی چند تا ، هفت ماه پردینوزول پس ایمنین بالا بود یع ...

نه من ایمنیم مشکلی نداشت ولی به خاطر کیستم دکتر گفت حتما چندین ماه باید پردنیزولون بخورم.

فرتیل هم روزی سه تا خوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤