2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم اما می ترسم تاثیر امپول hcg که ۵ روز پیش زدم مثبت شده باشه،ممکنه؟

مبارک باشه عزیزم. نگران نباش من روز ده بتام ۲۵ بود hcg اینقد زیاد نیست عددش. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر خدا خودش حافظ نی نی ت باشه منم یکم نبض حس می کردم الان حس نمی کنم شایدم توجه نمی کنم مثل او ...

همچنین عزیزم❤️🤲🏻 دیروز رفته بودم بیمارستان همه برا زایمان اومده بودم همش داشتم گریه میکردم هنوزم باورم نمیشه همش میگفتم میشه منم یه روز برا زایمانم بیام‌؟واقعا خیلی سخته ایکاش میگذشت میرسید به روز زایمان 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شاالله روزی خودت     داروی پانکچر شروع کردی؟ من فعلا تقویتی ها رو میخورم اگه خدا بخو ...

نه هنوز من برای فرزندخواندگی اقدام کردم منتظر اونم تا اردیبهشت خبری نشه میرم برای پانکچر تا اونموقع هیسترو هم باید بشم

عزیزم نگران نباش استراحت کن پروژسترون رو هم سر ساعت مصرف کن ان شاالله قطع میشه زود منم قدامیه هفته ...

مرسی عزیزم همش دارم استراحت میکنم و شیافمن سر ساعت گذاشتم که قطع شه فقط 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه خوبه بالاترازمنه من روز۱۵ ۲۸۶بود روز ده پس خیلی کمتربوده

سلام عزیزم مبارکه به سلامتی بغلش کنی🤩😁

من امروز روز سوم انتقالم 

میشه ازتون چند تا سوال بکنم؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
ممنونم انشالله بزودی شماهم مامان بشی از استرسات برامون بکی   .من ایندفعه اصلا مثل دفعه هاقبل ا ...

چقدر جالب😍😍 انشالله خاطره اش همیشه تو ذهنت می مونه که درست روز مادر، مادر شدی❤

همیشه همینطوره تو ناامیدی، اتفاقای خوب رقم میخوره😍

مرسی گلم خدا کنه منم مامان بشم

فکرشو کن نی نی دار میشی پوشکش میکنی لباسشو عوض میکنی حسابی عروسک بازی میکنی😃😙

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام ممنونم انشالله شماهم مثبت میشی.بفرمایید؟

راستی علائمت چی بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب باشه...دلم براتون خیلی تنگ شده بود😘

انشاالله همه اونایی که توراهی دارن به سلامت نی نی شونو بغل کنن و اونایی که تو صف انتظارن هرچه زودتر به آرزوشون برسن،،،من همش به یادتونم و سر اذان برا همتون دعا میکنم❤❤❤

بچه ها من متاسفانه تو اسباب کشی تمام مدارک پزشکیم گم شده که از همشون مهم تر که بعدها لازمم میشه کارت جنینمه حالا بقیه مدارک اگه نباشه هم چندان مهم نیست...

میخواستم از کسایی که رویان میرن بپرسم شما خبر دارید که اگه کارتم گمشه کارت جدید برام صادر میکنن یا نه میترسم بگن کارت جنین نداری جنینات پر،،،خیلی استرس گرفتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون❤😍