2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
وا یعنی چی نشون نمیده ؟ ب من همون شد ک تو انتی برام حدس زده بود انومالی کی میری؟

ان تی هم اصلا بهم‌نگفتن جنسیت و ..تبسم جان جنسیت شما چیه ؟و اینکه من تا چن روز پیش خس نبض زدن داشتم تو رحمم اما الان ندارم جفتم قدامیه نمی دونم حرکتاشو حس نمی کنم در حالیکه تا هفته قبل اون حس حباب و داشتم 

سلام چیکار جون،من امروز روز ۱۰ انتقال بود طاقت نیاوردم رفتم ازمایش،بتام ۱۲۳ بود،خوبه؟ 

مبارک باشه مامان مهربون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم انشالله بزودی قسمت خودتون .نه من همون اول بیبی زدم اینجا اعلام کردم🤣 بتاهم دادم امروز م ...

واااای خداروشکر

مطمئن باش برات می مونن ،شک نکن. همون دفه هم بهت گفتم ماما اطلاعاتش خیلی خیلی پایینه و سر درنمیاره. 

فکر کن دوقلو بشن

ای جونم خدا در رحمتش رو به روت باز کرد😘😘😘

به این چیزا فکر نکن اخرین انتقال من دو مرحله ای برام انتقال دادن انتقال اول یه جنین سه روزه و انتقال دوم دو تا جنین پنج روزه و گفتن کیفیتشون خیلی خوبه (کلا دو تا گذاشته بودن بلاست بشه هر دو تا شده بود). تازه روش دو مرحله ای هم شانس باردار شدن رو بالا میبره

ولی چی شد؟ هیچی

پس به این چیزا نیست

فکرای منفی رو دور کن از خودت انشالله بسلامتی رشد میکنن و میان بغلت👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وا یعنی چی نشون نمیده ؟ ب من همون شد ک تو انتی برام حدس زده بود انومالی کی میری؟

تبسم جان جنسیت نی نی چیه انتقالت با کدوم دکتر بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
واااای خداروشکر مطمئن باش برات می مونن ،شک نکن. همون دفه هم بهت گفتم ماما اطلاعاتش خیلی خیلی پایینه ...

ممنونم انشالله بزودی شماهم مامان بشی از استرسات برامون بکی  .من ایندفعه اصلا مثل دفعه هاقبل امید نداشتم گفتم خدایا قرارمه منفی بشم اصلا انتقال ندن مخصوصا که خیلی اماده انتقال نبودم گفتم میرم وبرمیگردم ولی وقتی بعد انتقال تاریخ ازمایش راگفت سوم دیدم روز مادره دلم روشن شد که انشالله مثبت بشم.

یا رب العالمین
ملکه جان خوبی ؟

فدات عزیزدلم❤️ از دیروز که اینجوری شد دیگه اومدم خونه مامانم همش استراحتم خداروشکر بهترم دکتر گفت اگه خونریزی زیاد داشتی یا درد زیاد باید بستری شی که خداروشکر ندارم هیچ کدومو در حد لکه بینی دارم روو دستمال خدا کنه همونم قطع شه خیالم راحت شه🤲🏻❤️ بیین منم جفتم قدامیه هنوز که ۱۹ هفته و ۳ روزمه حرکتاشو نمیفهمم فقط یه نبض میزنه زیر دلم همین 😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم میگم من تو هفته ۲۷ هستم بعضی وقتا زیاد تکون میخوره بعضی روزا هم کم بنظرت زیر ۲۸ هفته حرکاتش م ...

نه زیر ۲۸ هفته مهم نیست دکتر من میگفت فقط ماه آخر یعنی ۳۲ هفته به بعد حرکت مهمه که اونم پسر من اصلا حرکت نمیکرد یعنی تا روز زایمانم من به دلم موند یه حرکت درست و حسابی کنه من قشنگ بفهمم همش باید تمرکز میکردم تا حرکتشو حس کنم آخراش همش استرس تکون نخوردن داشتم ولی اگه هربار ترسیدی برو بیمارستان نوار قلب بگیرن هیچ ضرری واسه بچه نداره خودتم خیالت راحت میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فدات عزیزدلم❤️ از دیروز که اینجوری شد دیگه اومدم خونه مامانم همش استراحتم خداروشکر بهترم دکتر گفت اگ ...

خداروشکر خدا خودش حافظ نی نی ت باشه منم یکم نبض حس می کردم الان حس نمی کنم شایدم توجه نمی کنم مثل اوایل 

نه زیر ۲۸ هفته مهم نیست دکتر من میگفت فقط ماه آخر یعنی ۳۲ هفته به بعد حرکت مهمه که اونم پسر من اصلا ...

مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر خدا خودش حافظ نی نی ت باشه منم یکم نبض حس می کردم الان حس نمی کنم شایدم توجه نمی کنم مثل او ...

عزیزم هفته چندی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات عزیزدلم❤️ از دیروز که اینجوری شد دیگه اومدم خونه مامانم همش استراحتم خداروشکر بهترم دکتر گفت اگ ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن پروژسترون رو هم سر ساعت مصرف کن ان شاالله قطع میشه زود

منم قدامیه هفته ۲۰ مثل نبض بود گاهی اوقات هفته ۲۳ به بعد حس کردم قشنگ

وارد ۱۷ شدم امروز 

بسلامتی عزیزم من قدامی بود جفتم از ۲۰ نبض حس میکردم