2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
امروز روز چنده انتقالته؟ اگر ۱۳ به بعد هستی بی بی هم نشون می ده،انشااله که حتما مامان شدی عزیزم

قربونت برم. امروز وارد روز ۱۳ شدم ولی همین الان نصف آمپول hcg زدم و نمیشه بی بی چک زد. فردا میرم یکدفعه آزمایش.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنونم انشالله بزودی قسمت خودتون .نه من همون اول بیبی زدم اینجا اعلام کردم🤣 بتاهم دادم امروز م ...

استرس نداشته باش عزیزم .ان شاالله بارداری خیلی خوبی خواهی داشت 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز روز چنده انتقالته؟ اگر ۱۳ به بعد هستی بی بی هم نشون می ده،انشااله که حتما مامان شدی عزیزم

مامان شدنت مبارک باشه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بهتر ک فقط  از اینکه زنده موندم خداروشکر میکنم ولی پشیمونم ایکاش بیبی چک میذاشتم

خدا رو هزارمرتبه شکر خطر رفع شد و سلامتین 🙏🏻🙏🏻

بچه ها من روز هشتمم لک لانه گزینی ندیدم کسی بوده بدون لک مثبت شد6 باشه جنینام سه روزه بودن &nbs ...

اره عزیزم من اصلا لک ندیدم هیچی مثبت شدم اصلا به لک دیدن نیست دفعه پیش لک دیدم منفی شدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من تا اخر بارداري بعضي وقتها ٢-٣ روز متوجه حركت جنين نمي شدم ، اگه جفت قدامي باشه حركت تا اخرش زياد ...

قربونت مرسی که گفتی منم قدامیم خیالم راحت شد😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من روز هشتمم لک لانه گزینی ندیدم کسی بوده بدون لک مثبت شد6 باشه جنینام سه روزه بودن &nbs ...

عزیزم من هیچ لکی ندیدم خیلی از بچه های همینجا لک ندیدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وا یعنی چی نشون نمیده ؟ ب من همون شد ک تو انتی برام حدس زده بود انومالی کی میری؟

اره حس کردم الکی میگه ...۱۸ بهمن عزیزم دقیقا اون روز پایان ۱۸ هفتگیمه زمان خوبیه برا انومالی ؟