2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

راستی بهم گفت گرمی بخورم غذاها و‌خوراکیهای با طبع گرم بخورم 

کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

کسایی که هماتوم دارن بگن چیکار کنم که جذب شه و خونریزیم قطع شه ؟؟؟؟؟؟ 

شیافمو هر ۱۲ ساعت کرده آنوکسا و آسپیرینمو قطع کرده و گفت استراحت کنم. دیگه چیکار کنم ؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دکتر اومد گفت اون بچه که مرده رشدش متوقف شده بود اون هماتوم داده برام پرولوتون زد و رگامم زد گف ...

خداروشکر عزیزم

اصلا نگران نباش استراحتتتو بیشتر کن هیچی نمیشه گلم😍😍😍😍😍

عزیزم برو سازمان تامین اجتماعی بعد پرونده وفاکتور انتقالت با یه نامه از مرکزت که مثلا میکرو کردیو ای ...

سلام ببخشید کل هزینه ی تخمک کشی و انتقال رو میدن یانه ی مقدارشومیدن؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

@نگار80  

سلام نگار جان، دکتر مصطفایی برام ننوشت آزمایش گفت من آزمایش های قبلیتو کامل نوشتم و اگر گلبول ها و.. مشکل داشت حتما ایمنی  می‌نوشتم مجددا ازش درخواست کردم گفت من یک درصد تشخیص بدم مشکل ایمنی و... داری شک نکن قبل اولین انتقال می‌نوشتم من چون خیلی دکترو و کارشو قبول دارم اصرار نکردم 

و گفت تخمکت ضعیف به همین دلیل نمیگیره، اینسری قرار شده جنین هامو فریز کنه تا پنج روزه بشن حتما و بعد انتقال بده

با توجه به اینکه گفتی جنین دوروزه انتقال دادی پس طبق صحبت‌هایش من نتیجه گرفتم که تخمکت ضعیف 

الان بهم دارو داد 

تو هم دوست داشتی بیا ویزیت شو دارو بگیر تقویت بشی 

یا اینکه تا میتونی گرمی جات بخور 

شیره، ارده، خرما، پیاز خیلی بخور، حتما شبها کمر و شکمتو ببند 

کره محلی و تخم رسمی بخور 

سعی کن سردی نخوری 

و برنج و با شوید یا زیره بخوری 

من از بیست آذر تا الان اینارو رعایت کردم و وضعیتم بهتر شده چون من همسرم مشکلی نداره 

تخمک های من ضعیف 

ببخشید طولانی شد ولی خواستم کامل بگم که در جریان باشی 

حتنا حتما خودتو تقویت کن و قرص هایی که برای تخمک خوبه بخور 

کسایی که هماتوم دارن بگن چیکار کنم که جذب شه و خونریزیم قطع شه ؟؟؟؟؟؟  شیافمو هر ۱۲ ساعت ...

گلم نگران نباش خدایی که داده خودشم حفظش میکنه داروهاتو سر وقت استفاده کن و استراحت کن اینجا تو همین تاپیک خیلی از بچه ها هماتوم داشتن و خداروشکر رفع شده بد به دلت راه نده استرس خودش باعث انقباض میشه سعی کن کتاب بخونی سرگرم باشی که بهش فکر نکنی دلم روشنه عزیزم بخدا توکل کن و بسپار بخودش فقط استراحت کن از فرنگی هم استفاده کن هیچ کاری هم نکن خدا بزرگه اینو یادت نره 😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداروشکر عزیزم اصلا نگران نباش استراحتتتو بیشتر کن هیچی نمیشه گلم😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم برام دعا کن ❤️

راستی بهم گفت گرمی بخورم غذاها و‌خوراکیهای با طبع گرم بخورم  کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز، بعد انتقال گفتن گرمی بخور؟؟ 

بعد انتقال همه جی بخورید، لطفا رژیم غذاییتون رو تغییر ندید ولی گرمی جات و کنسروها و خوراکی هایی که نفاخ نخورید 

سلام بچه ها .....من امروز رفتم ازمایش سلفری بدم(NIPT)بهم گفتن ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبلش نباید انوکسا یا آ اس آ مصرف کنی ..مگر اینکه با اجازه پزشک باشه....کسی چیزی در این باره میدونه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
گلم نگران نباش خدایی که داده خودشم حفظش میکنه داروهاتو سر وقت استفاده کن و استراحت کن اینجا تو همین ...

مرسی از دلگریماتو راهنماییات عزیزدلم ❤️ دعا کن برام خیلی ترسیدم خیلی وحشت کردم‌. دعا کن برام ایشالا هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم فقط 🤲🏻

من انقدر حالم بده اصلا نتونستم دونه دونه جواب بدم ممنونم از همتون که راهنماییم کردین من اومدم خونه ش ...

به خیر میگذره  حتما نگران نباش اینجا اکثرا هماتوم و داشتن 

کسایی که هماتوم دارن بگن چیکار کنم که جذب شه و خونریزیم قطع شه ؟؟؟؟؟؟  شیافمو هر ۱۲ ساعت ...

برا من امپولم رو دوتا کرده بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام بچه ها .....من امروز رفتم ازمایش سلفری بدم(NIPT)بهم گفتن ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبلش نباید انوکسا یا آ اس آ مصرف کنی ..مگر اینکه با اجازه پزشک باشه....کسی چیزی در این باره میدونه؟

@نگار80   سلام نگار جان، دکتر مصطفایی برام ننوشت آزمایش گفت من آزمایش های قبلیتو کامل نوشتم ...

سلام ب روی ماهت

منتظرت بودم گل جانم

مرسی از توضیحت عزیزم 

درمورد آزمایش ژنتیک باهاش صحبت نکردی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...