2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آره گل جانم حتما میرم، باید برم ببینم قصیه چیه، ن قرص تقویتی نخوردم گلم، از امروز ورزش شروع کردم تو ...

اونام دوروزه ان؟ اگه کیفیتشون در حد همین قبلیان نه 

ببین رفتی از دکترت بپرس که چیکار کنی بهتره خودت پیشنهاد بده ببین نظرش چیه 

شاید با پانکچر مجدد چندتا جنین ۵ روزه با کیفیت عالی داشته باشی که انشاءالله نتیجه بگیری

بعدم این سری اگه قصد انتقال داری همه آزمایشای قبل انتقالو انجام بده 

من الان ۵ تا جنین دارم که همه ۳ روزه ان اگه یه زمانی برا بچه دوم بخام برم احتمالا اول برم پانکچر بشم بعد انتقال بدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره گل جانم حتما میرم، باید برم ببینم قصیه چیه، ن قرص تقویتی نخوردم گلم، از امروز ورزش شروع کردم تو ...

به نظر من با دکتر صحبت کن و اگه توانایی و قدرت داری حتما مجدد پانجکر کن عزيزم 

به من قرص اوابوست و بکمپلکس و پودر او پی دی فر داد میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونام دوروزه ان؟ اگه کیفیتشون در حد همین قبلیان نه  ببین رفتی از دکترت بپرس که چیکار کنی بهتره ...

آهان فهمیدم مرسی توضیح دادی عزیز دلم 

چشم همه اینارو میپرسم خدا خیرت بده الهی... 💋 

بله دو روزه هستن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اونام دوروزه ان؟ اگه کیفیتشون در حد همین قبلیان نه  ببین رفتی از دکترت بپرس که چیکار کنی بهتره ...

من هم جنین ام سه روزه بودن دکتر گفتن که ضعیف نمیمونه 

این سری فریز میکنم و یک کاری که متوجه نشدم میکنم تا پجج روزه بشن و بعد انتقال میدم 

منم با شما موافقم 

به نظر من با دکتر صحبت کن و اگه توانایی و قدرت داری حتما مجدد پانجکر کن عزيزم  به من قرص اوابو ...

آهان اگر برام همچین کاریو کنه ک راضیم 

شوهرمم راصی می‌کنم 

ببینم چی میشه... 

مرسی ک هستین عزیزان دلم... 💋 

آهان فهمیدم مرسی توضیح دادی عزیز دلم  چشم همه اینارو میپرسم خدا خیرت بده الهی... 💋  بله ...

فدات بشم ❤از خدا میخام که بهترینهارو بذاره سررارهت 

انشاءالله اصلا کارت به پانکچر وانتقال نکشه طبیعی معجزه شیرین بذاره تو دلت عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم ❤از خدا میخام که بهترینهارو بذاره سررارهت  انشاءالله اصلا کارت به پانکچر وانتقال نکشه ...

فدای مهربونیات و اون جوجت

ایشاالله ک سلامت باشی همیشه عزیز دلم... 

شما کی رفتی براسونو؟قلبشو کی میشه دید؟ من امروز دکتربودم گفت ۳هفته دیگه برم براسونو ۲۵ بهمن اونمدقع ...

عزیزم من روز ۱۳ انتقال رفتم ساک دید دوهفته بعدش رفتم قلب یکیشونو دید دوباره دو هفته بعدتر رفتم قلب اون یکی رو دید. 

خداياشكرت....❤️ 
سارا جان من الان ۲۲ هفته ام حرکاتشو متوجه میشم ولی امروز اصلا من متوجه حرکتش نشدم طبیعیه؟ همش فکر کر ...

اره عزیزم طبیعیه اصلا استرس نده بخودت من الانم ی روز خیلی حس میکنم ی روز یبار دکترم گفت زیر ۲۸ هفته زیاد مهم نیست

بعضی وقتا تکون میخوره ولی ما متوجه نمیشیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من هم جنین ام سه روزه بودن دکتر گفتن که ضعیف نمیمونه  این سری فریز میکنم و یک کاری که متوجه نش ...

آره عزیزم من ۱۲ تا جنین داشتم که همشونو ۳ روزه فریز کرده بودن فقطم ۴تاش قابلیت ۵ روزه شدن داشتن که سر این انتقالم گفتم اینارو برام انتقال بدن که دوباره گذاشتن تودستگاه ۲تاش از بین رفتن ۲تاشم انتقال دادن حالا این ۵تام کیفیتاشون همه b هستش انشاءالله برا بچه دوم اگه بخام برم اول میرم پانکچر مجدد ولی قبلش خودمو تقویت میکنم حتما این سری نه خودم نه شوهرم هیچی نخوردیم همینجوری رفتیم که جنینای ۵ روزه بیشتری داشته باشم

فدای مهربونیات و اون جوجت ایشاالله ک سلامت باشی همیشه عزیز دلم... 

زنده باشی عزیزدلم انشاءالله خیلی خیلی زود ما به شما تبریک تو دلیتو بگیم🤲🏻

اره عزیزم طبیعیه اصلا استرس نده بخودت من الانم ی روز خیلی حس میکنم ی روز یبار دکترم گفت زیر ۲۸ هفته ...

حرکاتش یه جوریه انگار حباب بزرگ میترکه تو دلم براشمام اینجوری بود اوایل؟ 

تقریبا ۱۰ روزی میشه که متوجه میشم ولی یه روز خیلی زیاده یه روز خیلی کم

آره عزیزم من ۱۲ تا جنین داشتم که همشونو ۳ روزه فریز کرده بودن فقطم ۴تاش قابلیت ۵ روزه شدن داشتن که س ...

خداروشکر دوست عزیزمخدا نی نی خوشگلت رو برات نگه دار 

من دکتر گفت فریز میکنم و تا پنج روزه بشن حتی اگر یه دونه هم بمونه ارزش داره 

خداروشکر دوست عزیزمخدا نی نی خوشگلت رو برات نگه دار  من دکتر گفت فریز میکنم و تا پنج روزه بشن ...

انشاءالله که خدا عیدی امسالت یه جوجه تودلی بهت میده که دیگه به پانکچر وانتقال احتیاجی نباشه

حرکاتش یه جوریه انگار حباب بزرگ میترکه تو دلم براشمام اینجوری بود اوایل؟  تقریبا ۱۰ روزی میشه ...

واسه من مثل نبض بود عزیزم

اوایل طبیعیه من از هفته ۲۳ حس کردم قشنگ

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍