2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
عزیزدلم مبارکت باشه الهی خیلی خوشحال شدم مثبت شدی انشاءالله تا آخرش بسلامتی بگذرونی وبغلش کنی 😍😍😍 ...

مرسی ماشالا جان ممنونم ازت گلم

الهی بهترین ها نصیب قلب مهربونت

تروخدا با تو دلیت ویژه دعام کنید قلب نی نی منم تشکیل شه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دستکش فریز بگیر من شیاف و با دستکش میزارم خیلی راحتتره. بخاطر استفاده از اسپیلوکوم یه احساسی تو رحم ...

ببخشید یه سوال شما خونریزیتون در چه حدی بود ؟؟؟ لک بود یا خون ریزی کامل ؟؟؟؟؟ یا فقط روی دستمال ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ماشالا   عزیزم شما خونریزیت در چه حدی بود ؟ پد میذاشتی خونریزیت زیاد بود؟ یا لک بود ؟ روو دستمال بود فقط؟؟؟؟؟یا نه ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
@سارادلارام     این یعنی عفونت ادراری؟ و اینکه آنزیم های کبدم پایینه نارسایی کبد دار ...

عزیزم منم ی کوچولو گلبول سفیدم بالا بود دکتر گفت اشکال نداره طبیعیه انزیم کبدی رو نمیدونم عزیزم شرمنده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوست خوبم کفر نگو به حکمت و مصلحت خدا هم توجه کن  منم هر سری پانکچر شدم و انتقال دادم&nbs ...

شهرستانم و شوهرم ادم ناامیدیه دیگه خودمم نمیتونم اینقدر برم بیام از خدا چی کم میشد من امروز خوشحال میشدم

سلام دوستان من روز یازده بتام ۴۴۰ بود با جنین سه روزه خودم حس میکنم کمه؟ باز تکرار کنم؟ همش است ...

عزیزم من روز ۱۳ بتام ۲۸۵ بود به جنین سه روزه .الان پسرم تو بغلم داره شیر میخوره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عاخه من دوتا جنین دارم هنوز  میشه اونام ضعیف باشه و نگیره؟!

حتنا قبل انتقال صحبت کن البته اگه فریز کردن جای نگرانی نداره 

به من گفت این سری انتقال نمیدم و فریز میکنم ویه چیزی هم گفت که متوجه نشدم گفت حتی شده یه دونه بشه ولی پنج روزه باشه انتقال میدم 

حتما قبل عید برو ویزیت شو ببین چی میگه عزيزم 

بهم قرص بکمپلس و اوابوست هم داد که روزی سه تا بخورم 

ماشالا به لطف خدا خیلیا مامان شدن متاسفانه مامان سوفی بچش ایست قلبی کرد😭😭 خدا مسیح جونتو حفظ کنه ...

ان شالله عزیزم .تو این راه فقط باید ناامید نشد .خدا هیچ زنی رو در حسرت فرزند سالم و صالح نذاره 

مامان سوفی تو ماه چند بود بچش رو از دست داد؟؟؟خیلی ناراحت شدم براش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره احتمالش هست من پیش دکترم بودم آنقدر راحت حرف زد در موردش ولی من تا حالا نشنیدم

ان شاالله توی این راه همه موفق بشند 

تیکرت رو می بینم امیدوار میشم 

این روزها رو به خوبی بگذرونی گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
جای خنک بزاری حله احتیاج نیست یخچال باشه روش درجه مناسب نوشته. یخچال میزاری رو در ییخچال حتما باشه ق ...

عزیزم من دیروز انتقال دادم امروز بادام زمینی خوردم عیب نداره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭کافر شدم خدا برا من هیچ کارنکرد بعد سه بار پانکچر و سه بار انتقال...صدبار ت ...

قربونت برم. اینجور نگو. تحمل کن. منمامروز منفی شدم. من 7 بار انتقال. چقدر وام وقرضو بدهی. خدا ما را اینجور همتحان میکنه. بسپار به خودش. نگذار شیطون باعث ناشکری بشه

حتنا قبل انتقال صحبت کن البته اگه فریز کردن جای نگرانی نداره  به من گفت این سری انتقال نمیدم و ...

حتما حتما میرم عزیزم

مرسی از اطلاعات کاملت

درخواست دوستیمو قبول کن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببخشید یه سوال شما خونریزیتون در چه حدی بود ؟؟؟ لک بود یا خون ریزی کامل ؟؟؟؟؟ یا فقط روی دستمال ؟&nb ...

مثل شیر اب ازم خون می اومد قرمز و رون نمی تونستم برم نوار بیارم. با امپول خیلی کمتر شد تا فرداش همچنان با شدت کمتری می اومد بعد شد لک قهوایی اونم زیاد بود

خدایا شکرت