2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم صبحانه میتونی فرنی با عسل بخوری، یا تخم مرغ ، یا کره و عسل هم خوبه برات نون و پنیر و گردو خوب ...

مرسی عزیزم فقط چقدر میتونم پاشم راه اینا برم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام خانوما منم تو سیکل هستم این ماه انتقال دارم قراربود دومین پریودی برم براانتقال چندروزه ک پری عق ...

اره عزیزم منم پریود نشدم مرکز گفت دوتا پروژسترون باهم بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به شکم نمیزنی ؟

عزیزم دکتر بهم گفت فقط بازو من تو سیکل انتقالم عزیزم تو سیکل پانکچر نیستم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دخترا  خوبین ؟؟کیا مامان شدن ؟؟؟؟من خیلی وقته تایپیک نیومدم و ازتون بی خبرم  من که ...

ماشالا به لطف خدا خیلیا مامان شدن متاسفانه مامان سوفی بچش ایست قلبی کرد😭😭

خدا مسیح جونتو حفظ کنه منم دعا کن مثبت بشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها بعد انتقال ناروشام چیابخورم

ماکارونی و سوپ قلم خوبه همه چی میتونی بخوری فقط غذاهی نفاخ یبوست اور  و قاعده اور نخور زعفران .جگر.کنسرو.تن ماهی هم نخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم برو سازمان تامین اجتماعی بعد پرونده وفاکتور انتقالت با یه نامه از مرکزت که مثلا میکرو کردیو ای ...

اینی که میگی براچیه گل

اره عزیزم منم پریود نشدم مرکز گفت دوتا پروژسترون باهم بزنم

ممنون عزیزم پس مشکلی نداره؟چندروزبعدپریودشدی؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

من انقدر حالم بده اصلا نتونستم دونه دونه جواب بدم ممنونم از همتون که راهنماییم کردین من اومدم خونه شیافمو گذاشتم فعلا درد و خونریزی ندارم برام پرولوتونمم زدن با روگاممو دکتر گفت هفته دیگه یکشنبه برم مطب دوباره چک کنه دعا کنین برام خودم خیلی استرس دارم نمیدونم دلم آروم نمیشه گفت اگه خونریزی زیاد و درد داشتی بیا بیمارستان  بستری شی دعا کنین برام که این هماتومه خودش از بین بره و لک و خونریزیم قطع شه خیلی استرس دارم 🤲🏻😓😓😓😓😓

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من مراعات خاصی نکردم من بخاطر قند اکثر وقت ها پنیر میخورم. اون روز هتل بودم همچی خوردم 😁 فردای انتق ...

منم از دیروز که انتقال دادم اکثرا دراز کشم ولی راه هم میرم احساس میکنم شکمم سنگین شده ناهار وشامم هرچی همیشه میخورم هموناروبخورم دیگه بعدشم شیاف پروژسترون روباهمون دستتون میذارید داخل واژن اخه به من چیزی نداده بااون بذارم

من انقدر حالم بده اصلا نتونستم دونه دونه جواب بدم ممنونم از همتون که راهنماییم کردین من اومدم خونه ش ...

عزیزم انشالله چیزی نیست نینی سالمه وجاشم خوبه واسه منم دعاکن مثبت شم