2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
اگه نشه شوهرم مث دفه های قبل دوهفته بام حرف نمیزنه واین دفه دفه اخرم بود😭خدااا

یه بی بی چک بازم میزدی ببینی پررنگتر شده یانه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان دکتر اومد گفت اون بچه که مرده رشدش متوقف شده بود اون هماتوم داده برام پرولوتون زد و رگامم زد گف ...

ایشالا هر دو تون سالم سلامت این دوران و بگذرونین نی نی خوشگلمون بیاد بغل مامان گلش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا 

خوبین ؟؟کیا مامان شدن ؟؟؟؟من خیلی وقته تایپیک نیومدم و ازتون بی خبرم 

من که همیشه براتون دعا میکنم آخرین بار همین صبح داشتم لباسهای مسیح رو میشستم دعا کردم به روزم دچار بشین 😅😅😅

بچه ها مامان سوفی بچه اش رو به سلامت به دنیا آورد ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
الان دکتر اومد گفت اون بچه که مرده رشدش متوقف شده بود اون هماتوم داده برام پرولوتون زد و رگامم زد گف ...

عزیزم سایز هماتومت چنده و پشت جفته یا پری ساکه؟

ببین این حرفای سقطو اینا رو هم خیلی برا منم زدن من کلا ی دوره ای منتظر نشسته بودم تا سقط شه

اما خدا بزرگتر از این حرفاست

منم دو روز خونریزی زیاد داشتمو دو ماه خونریزی متوسط

اما خداروشکر بچه سالمه و داره رشد میکنه

پرولوتون داروی قوییه دوز داروهاتم بالاست ایشالا زود خونریزی رو بند میاره

من که بعد پرولوتون هماتومم شروع شد ب کوچیک شدن تازه و خونریزیم کم شد

آنا جون الان اومدم بیمارستان آرمان سونو شدم طول سرویکس و اینام خوب بود بچه ام خوب بود جفتمم پایین نب ...

خوب خداروشکر حال نی نی خوبه نگران نباش عزیزم همون جفتت خونریزی کرده ایشالله جلوی خونریزیش گرفته میشه نگرانی نداره عزیزم حتما دعاگوتم🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

کی خونریزی کرده ؟؟؟

اصلا ناراحت نباشین خدا بخواد نگهش میداره 

من اینقدر تو دوران بارداری خونریزی کردم که خدا میدونه هیچ امیدی نداشتم به دنیا بیارم بچمو. بین ۲۳ هفته تا ۳۲ هفته خونریزی داشتم کم و بیش .ولی ۲۳ و ۲۶ و یادم نمیاد تو هفته بالاتر خونریزی خیلی خیلی زیاد داشتم جتی از روز دو و سوم  پریود هم خیلی بیشتر .بچم هم ۳۲ هفته سالم به دنیا اومد .میگن کسایی خونریزی دارن بچشون خوشگل میشه 😜😜😜 پس نگران نباشین .استرس خیلی بده 

کی خونریزی کرده ؟؟؟ اصلا ناراحت نباشین خدا بخواد نگهش میداره  من اینقدر تو دوران بارداری خونر ...

خوبی عزیزم گل پسرت  بزرگ شده. انگار هماتوم دوش به دوش ما میاد. مامان سوفی متاسفانه بچشو از دست داد قلبش ایستاد. 

خدایا شکرت
آهان ممنون ماشالا جون دکتر احمقم اینارو هیچکدوم بهم نداده بود البته من با قرص پریود میشم برای من که ...

عزیزم همچین مالی هم نیست ابن سینافکت !خیلیا نتیجه میبینن خیلیا هم نتیجه نمیبینن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم برو سازمان تامین اجتماعی بعد پرونده وفاکتور انتقالت با یه نامه از مرکزت که مثلا میکرو کردیو ای ...

عزیزم من امروز رفتم تامین اجتماعی شهرمون گفتن نیومده اینجا زنگ بزن اهواز زنگ زدم گفت بله اومده مدارکتو بیار اهواز شاید درست بشه شایدم نه دوساعت راهه تا اهواز😪

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوبی عزیزم گل پسرت  بزرگ شده. انگار هماتوم دوش به دوش ما میاد. مامان سوفی متاسفانه بچشو از دست ...

قربونت عزیزم .الهی هزار مرتبه شکر خوبه .چند روز دیگه واکسن ۶ ماهگی رو میزنه به امید خدا .من هماتوم نداشتم و خونریزی داشتم .

ای وااااااای خیلی ناراحت شدم برای مامان سوفی  .ان شالله خدا به زودی زود براش جبران میکنه 

سلام خانوما منم تو سیکل هستم این ماه انتقال دارم قراربود دومین پریودی برم براانتقال چندروزه ک پری عقب افتاده ب نظرتون برم امپول بزنم پری میاد؟شوهرم ازواسپرمی هس ازباردارنبودن مطمعنم شنیدم ده روزی تاخیرداره این ماه ولی من نمیتونم صبرکنم بایدقبل تموم شدن بیمه ی شوهرم کاراموتموم کنم لطفا راهنمایی کنیدامپول راه حله؟پریودمیشم یانه واینک چندروزبعدامپول پری میاد؟ 

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...