2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خانوما بعد انتقال صبحانه اینا چی خوردین چقد دراز میکشیدین

من مراعات خاصی نکردم من بخاطر قند اکثر وقت ها پنیر میخورم. اون روز هتل بودم همچی خوردم 😁 فردای انتقال ۴ ساعت تو راه بودم هر ۱ ساعت قدم میزدم. ولی اینبار انوکسا هم داشتم قبل حرکت تزریق کرده بودم. تا روز ۳ فقط قدم میزدم بعدش غذاهای راحت گذاشتم خم و راست اصلا نشدم. می نشستم تا چیزی رو بردارم. بعد مثبت شدن خونریری داشتم رفتم تو استراحت شدید

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس عزیزم من شونزده هفته خونریزی کردم که سونو دادم و مشخص شد از جفت پایینم بوده و بعدشم رفتم بیمارس ...

آنا جون الان اومدم بیمارستان آرمان سونو شدم طول سرویکس و اینام خوب بود بچه ام خوب بود جفتمم پایین نبود گفت خونریزی تووو جفت دیده میشه که همون هماتومه هنوز دکتر متین نیومده برام دعا کن مردم و زنده شدم تا سونو کرد منتظرم دکتر متین بیاد ببینم چی تجویز میکنه برام خیلی استرس دارم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

اگه هماتوم باشه باید چیکار کنم ؟ الان ۱۹ هفته و ۲ روزمه

خطرناکه ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی میترسم چیکار باید بکنم اگه هماتوم‌باشه ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آهان ممنون ماشالا جون دکتر احمقم اینارو هیچکدوم بهم نداده بود البته من با قرص پریود میشم برای من که ...

آره عزیزم اصلا سیکل لانگ مدلش اینه که وقت پریود وکلا سیستم بدنتو خود دکتر دست بگیره اولش یه دوره ال دی میدن که پریود شی بعد روز ۲ شروع میشه سینافکت وبعدم داروهای انتقال 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اگه هماتوم باشه باید چیکار کنم ؟ الان ۱۹ هفته و ۲ روزمه خطرناکه ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی میترسم چیکار باید بکن ...

سلام عزیزدلم اصلا نگران نکن خودتو برات خوب نیست نی نیتم ترسوندی تا الان کلی منم ۱۹ هفته و۵ روز رفتم سونو گفت دوباره هماتوم دارم که بهم دوفاستون دادن بخورم چیز خاصی نیست همون استراحت واستفاده به موقع از دارو انشاءالله برطرف میشه 

من هفته بعد باید برم دکتر ببینم تو چه وضعیته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام ازمایش دادم شاید 12اماده بشه گفتن سیستم قطه زنگ بزن شایدم عصراماده شه قلبم داره کنده میشه

ایشالا مثبتی گلم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اگه نشه شوهرم مث دفه های قبل دوهفته بام حرف نمیزنه واین دفه دفه اخرم بود😭خدااا

وا مگه دست خودته این چه کاریه استرس نداشته باش هر چی قسمتمونه خدابخواد همون میشه ایشالا به مصلحت خودش دل هممونو شاد کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

الان دکتر اومد گفت اون بچه که مرده رشدش متوقف شده بود اون هماتوم داده برام پرولوتون زد و رگامم زد گفت شیافم ۲ تا روزی آنوکسا و آسپیرینم گفت قطع شه.گفت اگه باز خونریزی و درد داشتی باید بیای بیمارستان بستری شی ممکنه سقط شه اینم .فعلا ولی شرایطش خوبه اگه خونریزی زیاد و درد داشتی بیا بیمارستان دارم دق میکنم خدا جونمو بگیره ازم اما این بچه چیزیش نشه برام دعا کنین 😓😓😓

سلام ازمایش دادم شاید 12اماده بشه گفتن سیستم قطه زنگ بزن شایدم عصراماده شه قلبم داره کنده میشه

سلام عزیزم مطمئنم مثبتی خیالت راحت بی بی چک الکی هاله نمیفته 

چندساله هممون دست به بی بی چک هستیم همه هم منفی خداروشکر وقتی هاله افتاده هممون باردار بودیم