2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بسلامتی . فعلا ال دی رو دارم‌میخورم . چند روز دیگه سینافکت شروع میشه  توام سینافکت داری ؟

من دارم سینافکت میزنم وای بازوهام میخارن وموادشم دردناکه😒

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما بعد انتقال صبحانه اینا چی خوردین چقد دراز میکشیدین

عزیزم صبحانه میتونی فرنی با عسل بخوری، یا تخم مرغ ، یا کره و عسل هم خوبه برات

نون و پنیر و گردو خوبه ولی خیلی زیاد پنیر نخور

کلا اگر بتونی آب قلم درست کنی و از قبل از انتقال روزی نصف لیوان بخوری عالیه

برای بعد از انتقال هم میتونی با آب قلم سوپ درست کنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم سینافکت برای چی تجویز میکنن؟؟برای چه کسایی؟؟

من تو سیکل انتقالم فدات برا اینکه دکتر کنترل بدنتو به دست بگیره یه جوری خاموش میکنه تخمدان رو و دکترت بدنتو کنترل میکنه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من تو سیکل انتقالم فدات برا اینکه دکتر کنترل بدنتو به دست بگیره یه جوری خاموش میکنه تخمدان رو و دکتر ...

برای پلی کسیتیک هم میدن؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
برای پلی کسیتیک هم میدن؟؟

آره منان جون من پلی کیستیکم انتقال اولم لانگ بود که ال دی وسینا فکت داد بهم دکترم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چیکار کنم الان ؟ دکتر گفته بود اگه زیر ۲۸ هفته خونریزی داشتی بیا اورژانسی مطب یا بیمارستان 

ان شالله چیزی نیست بنطرم بری بیمارستان بهتره. خدا حافظ تو و فرزندت باشه

خدایا شکرت
آره منان جون من پلی کیستیکم انتقال اولم لانگ بود که ال دی وسینا فکت داد بهم دکترم 

آهان ممنون ماشالا جون دکتر احمقم اینارو هیچکدوم بهم نداده بود البته من با قرص پریود میشم برای من که پریودم باقرصه میدن یانه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من الان بیدار شدم از خواب خونریزی دارم ۱۹ هفته و ۲ روز دارم میرم بیمارستان برام دعا کنین 😓😓

نترس عزیزم من شونزده هفته خونریزی کردم که سونو دادم و مشخص شد از جفت پایینم بوده و بعدشم رفتم بیمارستان آرمان و آمپول پرولوتون برام تجویز شد نگران نباش ایشالله که برای شما هم چیزی نیست و به خیر میگذره. اول ازت سونو میگیرن بعدم طبق نظر دکتر دارو تجویز میکنن جلو خونریزی گرفته میشه بحق علی برات الان آیت الکرسی میخونم دست خدا به همراهت گلم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام به همگي دوستاني كه انتقال مثبت داشتيد تا چند وقت بعد از آزمايش داروهاتون ادامه داشت ؟مخصوصا اس ...

استرادیول برای من هفته ۱۰ قطع کردن. پروژسترون آمپولش از ۹ هفته ولی شیاف همچنان هست انوکسا بعد خونری قطع شد دوباره شروع میشه. 

خدایا شکرت
آهان ممنون ماشالا جون دکتر احمقم اینارو هیچکدوم بهم نداده بود البته من با قرص پریود میشم برای من که ...

منم ۳بار ای وی اف وانتقال نه ال دی داشتم نه سینافکت بدن هرکسی فرق داره دکتر براساس بدن ما وتشخیص خودش دارومیده

یا رب العالمین