2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست
منم مشکل ضعیف بودن اسپرم همسرمه پیش کدوم دکتر و کدوم مرکز جواب گرفتی عزیزم؟

عزیزم من  معجزه شد طبیعی باردار شدم 

به نظرم پیش چندتا دکتر که بچه ها میگن خوبه  و مرکز مام برو ویزیت شو ببین با کدوم احساس راحتی میکنی همونو انتخاب کن چون بیشتر از حاذق بودن دکتر آرامش خودمونه که کجا رو دوووس داریم عزیزم

سلام بچه ها وقت بخیر‌.راجب بیمه تامین اجتماعی که گفته شد ای وی اف زیر نظرش رفته.کسایی که از ۶/۲ به ا ...

عزیزم دقیق کجا بریم و چی ببریم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کجا باید بریم دقیق

ببین منم یکی از بچه های همین تاپیک گفت باید برید تامین اجتماعی بپرسید تابهتون بگن چیکار کنید .من اصفهان زنگ زدم گفتن باید مرکز مشتاق بریدحتما بعد پیش ما پرونده تشکیل میدین و تانود درصد هزینه ها رو بیمه میده بعدش شما اصفهانی؟

ببین منم یکی از بچه های همین تاپیک گفت باید برید تامین اجتماعی بپرسید تابهتون بگن چیکار کنید .من اصف ...

نه عزیزم من خوزستانم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خب بپرس حتما ..چون اون دوستمون که اینجا گفتن هم اصفهان نبودن...حتما پیگیری کنید

چشم عزیزم من فردا میرم تامین اجتماعی فقط نمیدونم با خودم چی ببرم

گفته بودن روز ۱۴ من امروز بی بی زدم دیدم مثبته رفتم ازمایش فردا انشالله بی بی چک بزن

مبارکه عزیزم . خدارو شکر . من امروز نرسیدم بیام سایت . اینم از کادو روز مادر . به به 😊

خدای من خدای معجزه هاست .