2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
خداکنه مثبت شم دارم میمیرم 😭

استرس واز خودت دور کن حدیث کسا بخون ایشالا مثبتی منتظر خبر خوشت هستم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم تو لوله بود

عزیزم خیلی سخت گذشت بهت

ایشالله خدا بهت سلامتی بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من تازه اومدم این گروه ک باعث شد رفتم پی درمان ورفتم عکس رحم دادم اذر ماه وازمایشهای ذخیره و هو ...

آخی عزیزم چقدر ناراحت شدم الان بهترین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
[QUOTE=223735393]راست‌میگی‌عزیزم ازکی‌شروع‌میشه این‌طرح؟ میشه‌راهنمایی‌کنی‌‌چیکارکنیم‌باید؟ من‌پروند ...

فرشته‌جان‌درخواست‌دوستی‌فرستادم

میشه‌راهنمایی‌کن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
گیس گلابتون و ویهان میشه بیاین از علائمتون بگین 

علایم خاصی نداشتم علایم مثل دفعه هاقبل که منفی شدم بود مثل درد استخونام و درد پریود سه چهار روز بعد انتقال ولی ببخشید چندبارسوزش داشتم حس میکردم دسشویی دارم ولی سوزش همراه با ادرار نبود.

یا رب العالمین
مامان های باردارعزیز خواهش می کنم اگه تجربه دارید کمک کنید من الان توی ۱۶ هفته ام و تالان روزی ۲تا ه ...

عزیزم ازین هفته ها دیگه مشکلی نیست قطع پروژسترون چون بدنت خودش به وفور تولید میکنه ازونور اگه اسپرین میخوری اصلا نگران نباش 😍

طرح جدید رو ثبتنام کردی شما؟البته اگر بیمه تامین اجتماعی داری؟

عزیزم کجا باید بریم دقیق

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭