2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
دکترمنم گفت لازم نیست چون ان تی خوب بوده دیگه نمی دونم گفت فقط سونو ش و برو شما پایان ۱۸ هفته رفتید ...

انتی شما ریسکاش چطور بود ؟

برا من دوتاش ۱ ب ۱۸۰۰ بود 

یکیش ۱ ب ۲۰۰۰ دیگه نمیدونم خوبه یا ن ؟

من ۱۷ هفته و ۶ روز بودم ک رفتم 

بعدش تو ای سی یو دکترم گفت ۸ هفته بارداری ک قلبم داست ولی کل لوله یمت چپت رو ترکونده بود خداروشکر زن ...

یعنی خارج رحمی بود 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم همه اینا حس ها رو داشتیم یروزی اینقدر دور از خودم می دیدم. خودت کلی تلاش کردی به خدا هم توکل ک ...

عزیزدلم اره که میدونم ما همدیگرو درک میکنیم هممون این دردو کشیدیم واقعا نگاه های دیگران ادمو آزار میده انشاءالله بتونم این راه سختو به شیرینی تموم کنم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان ،من تازه عضو سايت شدم ،وقبلا خواننده خاموش بودم از تجربه ي دوستان براي قبل وبعد از انتق ...

سلام

مبارکت باشه

چه چیزیش الان نگرانت کذده این که خیلی طبیعیه

منم انتقال اولم با منتظری و انتقال دوم با علیرضایی بودم راستش نمیدونم، ولی ایشون گفتن من دکتر عسگرا ...

عزیزم کدوم عسگرانی؟  همون دکتر فیروزه عسگرانی که دکتر غدد هستن؟ ولیعصره مطبش؟  به نظرت منم از قبل برم پیش ایشون،  بعد برم پیش علیرضایی؟ 

نمیدونم چرا امیدمو از دست دادم میترسم از آینده از اینکه خدا نخوادو نده

عزیزم بعد این سختی ها قطعا آسونی در پیش هست

من یادمه بعد منفی شدن آخرم تا چند روز شبا از خواب میپریدم و زار میزدم از گریه

تب داشتم و نمی تونستم خودم رو کنترل کنم

بعد که دوباره راه جدید رو برای بچه دار شدنم انتخاب کردم فکرم درگیر شد و آروم شدم

تو هم دوباره قدم بردار دکتر مناسبت رو انتخاب کن و قوی باش

بالاخره روز مادر شدن ما هم میرسه

نمیدونم چرا امیدمو از دست دادم میترسم از آینده از اینکه خدا نخوادو نده

این ترسا را هممون داشتیم تابارداری هم بسر نره تموم نمیشه انشالله بزودی شماهم مادرمیشی وبارداری بی دردسری داری

یا رب العالمین
بچه ها امروز خیلی دلم گرفته باز روز مادر شدو ولی باز امسالم مادر نشدم نمیدونم چه گناهی کردم که خدا د ...

عزیزدلم کلی دلم گرفت کاملا میفهممت من خودم پارسال روز مادر داغونترین حال ممکن و داشتم انقدر گریه کردم و حالم داغون بود که حد نداشت اصلا توو خوابمم نمیدیدم که یه سال منم روز مادر، مادر شده باشم 😓منم همین فکرارو میکردم ذره ایی امید نداشتم هیچی همش میگفتم من هیچ وقت مادر نمیشم خیلی ناامید بودم اما گذشت میدونم الان هرچی هم ما بگیم دلت آروم نمیشه اما همه ی تلاشتو بکن همه راههارو امتحان کن انقدر انتقال بده تا مثبت شه راه سختیه اما ماها تنها راهمون همینه خدا انشاالله به زودی زود دل تمام کسایی که منتظرنو شاد شاد کنه 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
گفته بودن روز ۱۴ من امروز بی بی زدم دیدم مثبته رفتم ازمایش فردا انشالله بی بی چک بزن

گلم‌مبارکت باشه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم