2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
من برای انتقال دوم میخوام خردادماه اقدام کنم،  لازمه برای درمان مشکل ایمنی یا انعقادی،  زو ...

بله عزیزم یکی دوماه قبلش باید ویزیت بشید

ولی دکتر رزاقی از ۲۰ اسفند میره تا اواخر فروردین.اواخر فروردین زنگ بزنید وقت بگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ممنونم واقعا از همگیتون

بخدا اشک شوقم بند نمیاد😥تا عمر دارم اول مدیون خدا و اهل بیتم

بعدشم دوستای مهربونی مثل شما که دعام کردید

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون عزيزم🌷آخه اكثرا بتاي پايين دارند ،من حس كردم براي من خيلي بالا هست 🥺

عزیزم خداروشکر بتات خیلی ام عالیه

ماشالا زیاده

شاید دوقلویی

نگران نباش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نمیدونم چرا امیدمو از دست دادم میترسم از آینده از اینکه خدا نخوادو نده

کاملا درکتون میکنم منم میترسم از همچین آینده ای منم سنم هم بالاست . ولی باید تلاشمون رو تا جایی که بتونیم انجام بدیم و توکلمون بخدا باشه .ان شاالله تو تقدیر ماها هم مادر شدن نوشته شده باشه .چاره جز امید داشتن نداریم پس امید داشته باش عزیزم .ناامیدی و استرس برای ماهاا سم هستش 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان ممنونم واقعا از همگیتون بخدا اشک شوقم بند نمیاد😥تا عمر دارم اول مدیون خدا و اهل بیتم بعدشم ...

ویهان جان شما چه کارهای قبل و بعد از انتقال انجام دادین ؟تغذیه بعد از انتقالتون چی بود ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من دارم از سردردمیمیرم اشکال نداره قرص استامینوفن500بخورم میگرن دارم از دیشب تو رختخوابم...فر ...

از استرسه ازمایشع فرداس ایشالا که مثبتی من اون سری سرما خوردم دکترم خودش گفت بخور 350 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵