2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
شوره جون سلام. شما که هیدروکسی کلروکلین میخورین تا بحال  برای شیردهی از دکتر پرسیدن که آیا میشه ...

نه نپرسیدم شیر بعدا ترشح میشه فکر نکنم اثرش اینقدر موندگار باشه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید برم که داروبده امپول ندارم میرم شاید سونونکنه نمیدونم روش کارش چجوره

عزیزم من که مثبت شدم همسرمو فرستادم مرکز اونجا براش نسخه رو نوشتن داروهامو گرفت اومد

شما کدوم مرکز میری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی گلم روزه یازده بتا دادم ۴ اماده میشه

مبارکه عزیزم😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها مثبت شدم😭😭😭حضرت زهرا عیدیمو داد

وای عزیزدلم😍😍😍😍خیلیییی برات خوشحال شدم  خیلی بهت تبریک میگم الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و جوجتو صحیح و سالم بغل کنی

خدایا شکرت روز مادر  مادر شدی😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من که مثبت شدم همسرمو فرستادم مرکز اونجا براش نسخه رو نوشتن داروهامو گرفت اومد شما کدوم مرکز ...

من میلاد اصفهان مطبش میرفتم الان زنگ زدم بیمارستان گفتن برو مطب خود دکتر اکه لازم بدونه دوباره ازمایش مینویسه

یا رب العالمین
ویهان جونم گریم گرفت مبارکت باشه مامان خانوم عزیزم جانم چشم دلت روشن دختر 😍😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم 

سارای به خدا فقط معجزه اس این

من شاکر و غلام حضرت زهرام😭😭😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من بردم زایشگاه یه دکتری داروهامو برام نوشت تا نوبتم بشه 

من بدون نوبت هم برم ای وی اف هستم نوبتم میده مطب فقط بدیش اینه شلوغه معطلی زیاد داره دیکه چاره ای نیس اینقدره رفتم اینم روش😂

یا رب العالمین
مرسی عزیزدلم  سارای به خدا فقط معجزه اس این من شاکر و غلام حضرت زهرام😭😭😭

عزیزم چه حس قشنگی برای همه منتظرای تاپیکمون دعا کن. خدا برات حفظش کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤