2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
واااای مبارکه چ روز فرخنده ای  ❤️💜❤️💜❤️💜 تبریک تبریک تبریک مامان خوشگلمون

پست بالاییت ریپلای نمیشد، اینجا نوشتم

این چه حرفیه عزیزم، خدا نکنه

با شوهرت صحبت کن. بگو بهت استرس نده با این حرف

این یه مشکلیه که باید با هم حلش کنین. با این حرفها فقط تو رو تحت فشار میذاره

هزار تا راه هست برای بچه دار شدن. اگر همدیگرو دوست دارین یه جوری حلش میکنین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

منتظر خبرهای خوب توام هستم و با تمام وجودم برات دعا میکنم چون تمام وجودت رو درک میکنم امیدوارم به زودی زود دلت پر از شادی بشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنونم تکرار بهم نگفتن فقط گفتن مثبت شدی برو مطب حالا فردامیرم ببینم چی میگه.ممکنه سونوکنه ونیازبه ت ...

عزیزم بتا زیر ۱۵۰۰ چیزی تو سونو مشخص نمیشه دو روز بعد ازمایشو تکرار کن و حداقل ی هفته دیگه برو برای سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

آخی الهی شکر خدا بهت ببخشدش عزیزم خیلی خوشحال شدم کلی تبریککککککک❤️❤️❤️❤️👏🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخی الهی شکر خدا بهت ببخشدش عزیزم خیلی خوشحال شدم کلی تبریککککککک❤️❤️❤️❤️👏🏻

مرسی عزیزدلم

خدایا شکرت

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنونم تکرار بهم نگفتن فقط گفتن مثبت شدی برو مطب حالا فردامیرم ببینم چی میگه.ممکنه سونوکنه ونیازبه ت ...

سنو الان چیزی رو نشون نمیده بالای ۱۵۰۰ ساک نشون میده

خدایا شکرت
آخ جااااانم خدایا شکرت تبریک میگم بهت عزیزدلم میدونستم مثبتی 🥰🤩

مرسی انای مهربون

دعام کن زودی قلب کوچولوشم تشکیل شه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم بتا زیر ۱۵۰۰ چیزی تو سونو مشخص نمیشه دو روز بعد ازمایشو تکرار کن و حداقل ی هفته دیگه برو برای ...

باید برم که داروبده امپول ندارم میرم شاید سونونکنه نمیدونم روش کارش چجوره

یا رب العالمین

عزیزم مبارکت باشه. به نظرم اگه دارو داری نرو اشتباه منو نکن بذار بتات بره بالای هزار که ساک دیده بشه فقط خودت استرس میگیری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤