2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
آخه ضخامت رحم رفته بالا داره میریزه مفنامیک خونریزی رو کم میکنه 

ساراجان ی سوال دیگه دارم.من چندروزبعدازانتقال تب شدیدکردم هرسری اینجوری میشدم.میگم احتماالاچون ایمنی بدنم بالاست جنینو پس میزنه بااینکه این سری یه نصفه قرص پردنیزولون میخوردم بازتب کردم.میگم بنظرت سرخودروزی یدونه بخورم؟چون میدونم فقط بخاطرایمنیه.چون هیچ مشکلی نداریم شایدباهمین قرص طبیعی بارداربشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مشکل انعقادی داشتم ولی دکتر هماتولوژی گفت اسپرین بخور انوکسا نیاز نیست واسه همین ۱۸ هفته قط ...

ساراجان‌یعنی ‌مشکل‌انعقادی‌من‌زیادبود

برامن‌‌دکترخون‌رویان‌نوشته‌بود‌.هپارین‌.اسیدفولیک‌۵.ب‌کمپلکس‌.آسپرین‌بخورم.

دکترایمنی‌هم‌دوهفته‌مونده‌به‌انتقال‌پردینازول‌شروع‌شه

ازدیروزم‌هیدروکسی‌روشروع‌کرده.

شماهیدروکسی‌داشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
واسه بیمارستان خصوصی حداقل ۱۵ به بالا

ساراجان‌دکترمشایخی‌عمل‌هاشوکدوم‌بیمارستان‌انجام‌میده؟

رحم‌منوبایدترمیم‌کنه.یعنی‌کجا؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزدلم چرا دعانکنم؟ حتما حتما, خداشاهده هربارمیرم حرم نائب الزیاره ازطرف همتون میرم چون میدونم ...

سلام عزیزم میشه منم دعا کنی؟

دارم به هردری میزنم برا pgsولی جور نمیشه 

ساراجان ی سوال دیگه دارم.من چندروزبعدازانتقال تب شدیدکردم هرسری اینجوری میشدم.میگم احتماالاچون ایمنی ...

عزیزم ازمایشای ایمنی رو دادی؟

اگه دادی و دکتر ایمونولوژی دوز رو برات مشخص کرده بنظرم سرخود اضافه نکنی بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجان‌یعنی ‌مشکل‌انعقادی‌من‌زیادبود برامن‌‌دکترخون‌رویان‌نوشته‌بود‌.هپارین‌.اسیدفولیک‌۵.ب‌کم ...

نه عزیزم من هیدروکسی نداشتم 

دکتر خون واسه منم اسید فولیک ۵، ب کمپلکس نوشته بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجان‌دکترمشایخی‌عمل‌هاشوکدوم‌بیمارستان‌انجام‌میده؟ رحم‌منوبایدترمیم‌کنه.یعنی‌کجا؟

فک کنم رویان انجام بده 

بیمارستان لاله و اقبال و رسالت هم هست نمی دونم انجام میده یا نه 

خودشون باید بزارن پنج روزه شه یا من باید بهشون بگم؟!  چرا هیچی نمیدونم من چرا اونا ک میدونستن ...

عزیزم خیلی به این چیزا نیست، هر دکتری روال خودشو داره

محیط بدن برای رشد جنین بهتره یا دستگاه؟

مشکل اینه که خیلی از جنینها اصلا ۵ روزه نمیشن، بعنی ضعیفن و از بین میرن برای همین دکترها ریسک نمی کنن

اگر میذاشت ۵ روزه بشن و همه از بین میرفتن خدای نکرده بیشتر دلت میسوخت

نمیخوام از خاطرات بدم بگم، جنینهابثی من ۵ روزه نمیشدن و هربار کلی جنین داشتم که همه از بین رفتند.

۱۴ تا و ۱۳ تا و ۷ تا و …. چون تو امریکا میگن فقط باید ۵ روزه بشه تا فریز کنند. اصلا ۲ و ۳ روزه فریز نمیکردن 

درحالیکه تو ایران ۲و‌۳ روزه هم فریز میکنند.

به دکترت اعتماد کن ، با حرف دیگران هم هی حسرت نخور

خدا بخواد بده میده بخدا ربطی به ۳ روز و ۵ روز و … نداره 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانوما کسی نمیدونه هزینه pgsتو عرفان چقده؟رویان ۲۲تومنه دوربرابر میشه از هفته دیگه هزینه اش ینی ۳۲تا ...

ببخشیدpgsچیه؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ساراجان ی سوال دیگه دارم.من چندروزبعدازانتقال تب شدیدکردم هرسری اینجوری میشدم.میگم احتماالاچون ایمنی ...

من خودم الان که تستم مثبت شده پردنیزول نصفی بودم.

الان میگم خوب شد سرخود یک عدد نکردم که الان باید یکیو ادامه میدادم.ادامه دادنشم هستااااا

😉

خودشون باید بزارن پنج روزه شه یا من باید بهشون بگم؟!  چرا هیچی نمیدونم من چرا اونا ک میدونستن ...

عزیزم من دکتر عارفی بهم گفت جنین کم داری ریسک نمیکنم پنج روزه اش کنم

منم بهش افتماد کردم و سه روزه انتقال داد و دوقلو باردار شدم به لطف خدا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚