2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
عزیزانم میشه از خراش و چسب رحم بیشتر توضیح بدین عملش ب چصورته چقدر تاثیر داره تو موفقیت انتقال ع ...

نگار عزیزم خراش اگه تو مطب باشی درد جزئی داره و سرپایی هستش من دفعه قبل برام انجام دادن ولی کیست لعنتی و دکتر ندیده بود کنسل کرد

و اینکه اگه آندومتر بالا باشه خوبه انجام بدی وگرنه انجام نده آندومتر و خراش میدن 

چسب جنین هم یه آمپول زیر جلدی که دوساعت قبل از انتقال از بازو میزنن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزی نگار جان. قربونت بشم مرسی.‌ سعی می کنم همش ب خودم امید بدم که ایشا... صدای قلبشو حتما می شنوم. ...

میشنوی گل جانم توکل بر خدا 

ایشاالله سالم بغل بگیریش 

شیرش بدی 

براش خرید کنی

خلاصه حال کنی باهاش... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگار عزیزم خراش اگه تو مطب باشی درد جزئی داره و سرپایی هستش من دفعه قبل برام انجام دادن ولی کیست لعن ...

خوبی عزیزم

من آخه مرکز میرم مطب شخصی نمیرم

تاثیرش چقدره ب نظرت عزیز دلم؟! 

اگر تاثیر چندانی نداره ب بدنم صدمه نزنم 

میترسم راستش رو بخوای... 

سلام ویهان تو خوبی  انشاالله که مثبتی  من هیچی دیروزم خیلی تو خونمون اتفاقی افتاد کلا اض ...

سلام عزیزم ، شما روز چندمی؟ من روز دهمم. دفعه پیش بخصوص روزهای آخر همه جور علامتی داشتم ولی نشد. ایندفعه هیچ حالت خاصی ندارم. داروهامم کمتره نسبت به قبل. بنظرم بیشتر علامتها بخاطر داروهاست.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خوبی عزیزم من آخه مرکز میرم مطب شخصی نمیرم تاثیرش چقدره ب نظرت عزیز دلم؟!  اگر تاثیر چندانی ...

من خراش ایندفعه انجام ندادن و پی آر پی کردم 

که همون روز تو بخش گفتن یکی انجام داده پی آر پی و نتیجه منفی بوده شانس من.😅😅چون ایندفعه آندومترم بالا نمیومد خراش انجام ندادم و چسب جنین فقط استفاده کردم

تو مام هم دکتراشون زیاد به خراش و چسب اعتقاد ندارن یکی از دوستام میگفت

اما نگار یه چیزی بگم ما برای مثبت شدن به هر ریسمانی چنگ می‌زنیم 

درد نداره خواستی انجام بده خوبه خیلیا نتیجه گرفتن به حرف دکترا باشه میگن فقط شیاف و استرادیول مصرف کن

خودمون باید بفکر خودمون باشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم ، شما روز چندمی؟ من روز دهمم. دفعه پیش بخصوص روزهای آخر همه جور علامتی داشتم ولی نشد. این ...

والا عزیزم من همچنان بی علائم روز دهم

فقققط بخدا توکل کردم چون استیری خیلی اضطراب داشتم استرس نه اضطراب چون فوبیا دارم 

فقط خدا به دل همسرم رحم کنه

در کل میگن به علائم فکر نکنین دیگه موندم به چی فکر کنیم .😂😂😂

من دفعه سومم هستش خیلی امید دارم و داشتم اما این اضطراب نگرانم می‌کنه خواهرام میگن اضطراب اثری نداره مگه ما نمیدونستم حامله ایم ترسیدیم بچه مون چیزیش شده

من خراش ایندفعه انجام ندادن و پی آر پی کردم  که همون روز تو بخش گفتن یکی انجام داده پی آر پی و ...

ای خواهر بخدا نا امیدم جلو شوهرم هیچی نمیگم

اصن یه ترشی رفته تو جونم ک بهم بگن مادر نمیشی

فکر کنم کسی تو شرایط من انتقال نداده 

خونواده ما همش خونه هم میرن منم خواستم مثلا کسی نفهمه اومدم خونه خواهرم 

الان همش میان دم در و زنگ میزنن گوشی خواهرم میخواییم بیاییم اونجا 

با هر بار آیفون و زنگ اضطراب میگیرم و دلم هرییی می‌ریزه پایین 

نمیدونم الان اصلا با اینهمه اضطراب جنینی برام مونده تو دلم یا نه

دو روزه کارم شده گریه که ایکاش خونه خواهرمم نمیومدم 

دیگه چه میشه کرد مگه خدا دلش به حالم رحم کنه.😔😔😔😔😔😔

ای خواهر بخدا نا امیدم جلو شوهرم هیچی نمیگم اصن یه ترشی رفته تو جونم ک بهم بگن مادر نمیشی

نگو نگار همه این حس و داریم تجربه میکنیم من شبا تصور میکنم شیرش میدم پوشک عوض میکنم 

تو عروسیا با دخترم ست می‌پوشم 

قبل انتقال بالشت میذاشتم زیر پیرهنم کییف میکردم 

جلو سیسمونی فروشیا دلم غششش می فت برا کفشای کوچلو موچلو دخترونه

الان هم توانتقالم و فوبیایی که هنوز رفع نشده 

کسی هم تو خونه درکم نمیکنه

میشنوی گل جانم توکل بر خدا  ایشاالله سالم بغل بگیریش  شیرش بدی  براش خرید کنی خلا ...

ایشا... همیشه تو دعاهام به یادتم ، به یاد همه منتظرا. ایشا.... دامنت سبز ش. بیای بگی تو دلی دارم. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام عزیزم خوبی تو پستای دوسه ماه قبل اتفاقی دیدم بی بی چکت بعد ی ساعت هاله داشت ایا مثبت شدی؟؟من دق ...

عزیزم بی بی چکم بعد ربع ساعت هاله داشت حتی لک لانه گزینی هم دیدم ولی بخاطر مشکلات ایمنیم منفی شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها کسی بوده مثل من بی دلیل  اُفت بتا پیدا کنه؟

عزیزم بتا بی دلیل افت نمیکنه من افت بتا داشتم بعد معلوم شد مشکل ایمنی دارم که لنفوسیت تراپی شدم خودت به دکترت اسرار کن ازمایش ایمنی انعقادی بنویسه برات   برا اونا مهم نیس نمیدونن ما باهر منفی شدن چقد داغون میشیم هزینه هام که جای خود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
یعنی ازمایش اولت مثبت شد؟؟

نه اگر روز ۱۴ میرفتم شاید مثبت میشد ولی مرکز ما میگه ۲۱روز بعد که وقتی رفتم کلا منفی بود جوابش.مگه شما روز چندی؟؟انشاءالله که مثبتی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦