2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
🥺🥺نمیدونم فک کنم خدا میخواد ما ب سختی بچه دار شیم قدر بدونیم

😔😔😔خداا میدونه حال دلمو میدونه چقد گذشته تلخی داشتم چرااا نگفت بزار بندمو خوشحال کنم سختیاش یادش بره 😭ب خدا قسم باورم نمیشه هنوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه شما هایپر شدی ؟

بله هایپر شدم اما شدید نبود شکر خدا فقط تو ازمایش مسخص کرد وگرنه خودم علایمی نداشتم ولی درعوض خوراکمو خیلی رعایت کردم و دوغ شور و تخم مرغ ابپز سفیده شو خوردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واقعااا؟؟ نمیدونسم ولی خوبه که یهووکلی تخمک دارم وشانسشون زیاده

اخه من دوبارم ای یو ای شدم بعد بهم دارو میداد سری اول ک کلا فولیکول بالغم تا نه رسید دو سری بعدم کلا یه دونه فولیکول بالغ شد در صورتی ک بقیه میگفتن ما دو سه تا برامون فولیکول بالغ میشد این سری هم اولش بعده یه هفته بعد تقریبا یه روز درمیون رفتم دکتر چک کرد فولیکولام و دیگع اخر سر امپول hmg و کرد دوتا پودر با یه اب 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بله هایپر شدم اما شدید نبود شکر خدا فقط تو ازمایش مسخص کرد وگرنه خودم علایمی نداشتم ولی درعوض خوراکم ...

بعد همون ماه انتقال داد یا نه من فردا قراره برم پیشش قبلا ک گفت بعده عید برات انتقال میدم 

آخه اونایی که تنبلی دارن تخمک زیادی دارن و معمولا هایپر میشن خوب شما که تنبلی نداری تا تخمک زیادی دا ...

سلام عزیز من تنبلی ندارم سر موعد پریود میشم اما مثلا س چهار روز جلو عقب میشه

اینسری زده سونو pco

قبلیا سالم بود یهو pco شدم

دارو چیا خوبه

الان ک پریودم روز ۱۲ میرم فولیکول

چ روزایی باید دارو بخورم برا تخمکام ک همه فعال بشن بیان بیرون

اخه من دوبارم ای یو ای شدم بعد بهم دارو میداد سری اول ک کلا فولیکول بالغم تا نه رسید دو سری بعدم کلا ...

من ایندفعه بگم دارو خارجی بنویسه برام 😫زندگیمون شده تخمک و اسپرم و امپول و انتقال

میزم بیرون مردمو میبینم میگم چه تخمک و اسپرم خوش شانسی بودن اینا 🙂تصور میکنم اسپرم وارد تخمک شده تقسیم سلولی انجام شده😍خدا بخوادکم کم تیمارستانی میشم😅

😔😔😔خداا میدونه حال دلمو میدونه چقد گذشته تلخی داشتم چرااا نگفت بزار بندمو خوشحال کنم سختیاش یادش ...

عزیزم 🥲نمیدونم چرا بعضی ها ک لیاقت هم ندارن انقدر سریع باردار میشن اونوقت ما ک له له میزنیم اینهمه سختی میکشیم 

شوهرمم میگه خداا خوبشو کنار گذاشته به وقتش سورپرایزمون کنه...خدااا میدونه من طاقت ندارم میدونه من چق ...

منم به همین معتقدم مطمنم مام مادر میشیم به وقتش.. خیلی از ماها هنوز هم سن و سالامون ازدواج نکردن انشاالله همه چی به وقتش مام تلاش خودمونو میکنیم و دنبال درمان میریم.. عزیزم به نظرم شما که جنین نداری و باید از اول شروع کنی دکترتو عوض کن برو پیش دکتر شهلا اسرافیلی مطب داره و کارهاش رو بیمارستان عرفان انجام میده خیلی از دوستان اینجا مریض ایشون هستن و پیشش مثبت شدن و الان یا زایمان کردن یا باردارن کاربر داداشم کاربر چیکا کاربر سیلویا کاربر امیدارزو کاربر یاسین و یاسمن کاربر پاپیون سفید و خیلی های دیگه بنظرم منم خودم تصمیم دارم برم این سری برو انشاالله پیشش این بار مثبت میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیز من تنبلی ندارم سر موعد پریود میشم اما مثلا س چهار روز جلو عقب میشه اینسری زده سونو pco ق ...

برا فولیکولات ک دکتر باید دارو بده