2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من الان ۵ هفته و ۴ روزمه دکترم برام کلی آزمایش نوشته گفت آزمایشای روتین بارداریه شما همت ...

من  چون تهوع خیلی شدید داشتم اون اوایل هی خون و ادرار میدادم اما ازمایش خاصی فک نکنم داده باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه چاره چیه باید انقدر بریم تا درمان شیم همسرت مشکلی نداره ؟

اون ک داره

یساا اقدام کردیم تازه دکتر جان گفتن بریم چکاب همسر

ک دیدیم بلهههه تحرک صفره

چقدر سختی کشیدیم😤😤

فعلا هفته دیگ نتیجه عمل واریکوسل معلوم میشه

دکتر گفت بعد عمل امکان بارداری هست

ک خداروشکر از وقتی عمل کرده من پریودام تخمکام بهم ریخته قبل عملش دو تخمک داشتم بدون کیست

از وقتی عمل کرده پرولاکتین و پی سی او گرفتم ک نشد اقدام کنیم

ای بابا میگذره بلاخره خدا صبر بده فقط

عزیژم امروز از دکترم پرسیدم بابت ژل شست و شو گفت هفته ای دوبار بزن اشکال نداره کلی خوشحال شدم😅

منم جام نمیگیره میزنم نهایت همون هفته ای یک بار. 

مرسی که گفتی 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم عزیزک حس کردم خون دیدم 😢

وووای دختر تو فقط حس کردی خون دیدی اینقدر استرس گرفتی و نا امیدی جوری تو گفتی من گفتم الان خونریزی داری چجور همه کاسه توالت رو خون گرفته😂😂 حتما لکی چیزی بوده که اونم طبیعیه منم لک داشتم کم نا امید باش 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اوووف دعای شب و روزم همینه والله دگ کم اوردم

😢من دیگه برا خودم دعا نمیکنم

میگم خدا کنه ی بچه بیاد خانوادم ببیننش انقدر ک دوسدارن

مخصوصا شوهرم

خیلی بچه دوسداره

دیگه خودمو فراموش کردم

😑وای الان باز گریم میاد

دستگاه های خونگی خطا هم داره میخواستی تکرار کنی شاید اشتباه شده ولی نگرانم نباش شاید استرس یا عصبی ش ...

گلم شما تا چند هفته شیاف پروژسترون داشتی و چطور دکترت قطع کرد منظورم اینه ک یه دفعه قطعش کردی یا ب مرور؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
وووای دختر تو فقط حس کردی خون دیدی اینقدر استرس گرفتی و نا امیدی جوری تو گفتی من گفتم الان خونریزی د ...

من کلا ادم استرسی و ناامیدی ام 

میدونی چرا چون همیشه دست رو هرچی گذاشتم نشده 

کلی سختی و استرس کشیدم واس همین امیدوار نیسم 

اون ک داره یساا اقدام کردیم تازه دکتر جان گفتن بریم چکاب همسر ک دیدیم بلهههه تحرک صفره چقدر سختی ...

همسره منم واریکوسل داشته بهتر شد اما کامل خوب نشد پرولاکتین هم جلوگیری میکنه از بارداری اونو درست کن خودتو شوهرتم تقویت کن حتما پیاده‌روی هم داشته باش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اخه پس چجوریه که قبلا هرچی سونو دادم سالم بود بدون کیست حتی دو تخمکه با سایز ۱۸ ای خدااایاااا😭😭ش ...

خوب الان پیش اومده شما که همسرت سالمه چرا ناراحتی تنبلی مشکل خاصی نیس من خیلی هارو میشناسم با یه دوره داروخوردن باردار شدن انشاالله شمام مثبت میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏