2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
Pco وقتی میزنه تو سونو یعنی تخمک های ریز که سایزشون از 8 اینا بیشتر نمیشه و تعدادشونم زیاده و پس تخم ...

اخه پس چجوریه که قبلا هرچی سونو دادم سالم بود بدون کیست

حتی دو تخمکه با سایز ۱۸

ای خدااایاااا😭😭شوهرم خوب شد حالا من مریض شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم دردشم دارم نگار  حالا الان جاده ام برم خونه ببینم 😢

ن ایشاالله ک توهم بوده منم درد دارم هنوز ولی کمتر شده روزی دو س بار تیر میکشه ول میکنه

فردا روز آزمایشمه... 

توام ایشاالله مامان شددی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اخه پس چجوریه که قبلا هرچی سونو دادم سالم بود بدون کیست حتی دو تخمکه با سایز ۱۸ ای خدااایاااا😭😭ش ...

عزیزم دگ کاهی پیش میاد 

ببین من خودم نه تبلی دارم نهpco هستم 

اما پری هام ۳۰ ب بالاس دوره اش 

بمن گفتن که بدنت سیستمش اینه تو رویان 

پس ب پری منظم و اینا نیست

منم به همین معتقدم مطمنم مام مادر میشیم به وقتش.. خیلی از ماها هنوز هم سن و سالامون ازدواج نکردن انش ...

گلم ببخشید اینو میگم ولی سیلویا جون و یاسین یاسمین دکترشون اسرافیلی نبود گلم سیلویا جون دکترشون انصاری و یاسمین جان دکتر عارفی بودن. 

با دکتر اسرافیلی توی این تاپیک چیکا جون و سحرونه و امیدآرزو مثبت شدن و تازگی هم داداشم ایشالله بزودی پاپیون سفید انشالله جواب بگیرن و مثبت بشن با ایشون.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم دگ کاهی پیش میاد  ببین من خودم نه تبلی دارم نهpco هستم  اما پری هام ۳۰ ب بالاس دور ...

😢چ وضعشه خدایی هم درد پری میکشیم هم غصه میخوریم

ان شالله خدا ب دلامون نگاه کنه ی بچه بکاره این تو تا استرس پریود تا یکسال محو بشه

من دگ رویان پرونده دارم عزیزم هزینه هاشم بهتره خب  بقیشم دست خدا شرایطمومیدونه خودش اگه بخواد ...

بله درسته دست خداست انشاالله که اینسری مثبتی و به بار دیگه نمیکشه ولی اگرم قسمت نشد انشاالله دوباره تلاش میکنی درسته رویان پرونده داری ولی خوب که جنین نداری ک باید از اول شروع کنی این بار میتونی قسمت و شانستو جای دیگه امتحان کنی  خلاصه خودت شرایطتو بهتر میدونی عزیزم خواستم بدونی همچین دکتری بچه ها خوب ازش نتیجه گرفتن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واسه من کلی آزمایش نوشته گفت روتین بارداریه امروز رفتم پرسیدم گفت آزاد ۷۰۰ میشه 

عزیژم امروز از دکترم پرسیدم بابت ژل شست و شو گفت هفته ای دوبار بزن اشکال نداره کلی خوشحال شدم😅

بله درسته دست خداست انشاالله که اینسری مثبتی و به بار دیگه نمیکشه ولی اگرم قسمت نشد انشاالله دوباره ...

درسته عزیزم سپردم دست خداا اگه صلاحه خودش شرایط رو اکی کنه برام 😢😢😢