2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
فکر نکنم این آزمایشا رو رایگان انجام بدن نه هنوز نرفتم گفتم یکم بگذره بعد برم. مطمینی فردا برم بپرسم ...

اره.همه ازمایشارو رایگان میگیرن.عفونت ادراری و خونو و همه چی.فردا برو پرونده تشکیل بده.وزنتو و فشارتم کنترل میکنن و برنامه غذایی میدن

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دیر حاضر بشه مجبورم دیرتر برم. دلم میخواست زودتر برم سونو قلب رو ببینم آخه آدم یه حسی داره همش د ...

شاید حکمتی توش باشه سارا

دیرتر بری استرستم کمتره قشنگ قلبشم تشکیل شده ایشالا

تو نی نی سایت دیدم خیلیا گفتن خطا داشته. من روز ۱۱.شنبه هفته قبل اننقال دادم

مبارکه

عکسشو بذار

چند دقه بعد هاله افتاد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
رفتم‌یبارپیش‌‌دکترایمنی.ارجاع‌دادپیش‌دکترروماتولوژی ساراجان‌‌دکترایمنی‌فکرکنم‌‌‌پنج‌شنبه‌هاهم‌هس؟در ...

عزیزم اون موقع ها که فقط یکشنبه و سه شنبه بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رفتی بیا بگو چقد شد و چند روزه اماده میشه. به من گفت ۱۰ ساعت باید ناشتا باشم. کجا میخوای انجام بده&n ...

همین دم خونمون انجام میدم

گلم من میرم جایی که با بیمه تکمیلیمون قرارداد انلاین داره رایگان انجام میدم

کاش خودتونو بیمه تکمیلی کنید تو بارداری و زایمان خیلی به دردت میخوره گلم

وگرنه هزینه ها واقعا کمرشکنه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم