2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
فرتیل که اصلا نیست دوس داشتم اونو بخوره  کانت بوست پیدا کردم فقط

من برای همسرم دکتر زنان که میرفتم اینارو نوشته بود ،دکترای ارولوژی همیشه کیوتن با ال کارنتین میدادن 

فرتیل اینا برای همسر من فرق نکرد چون دکترش خوب واریکوسلش رو‌عمل نکرده بود 

اونایی که پیدا میکنی بده بخوره خودتو اذیت نکن اسپرم بخواد درست شه درست میشه ما چند نفر تو فامیل داریم عمل واریکوسل شدید انجام دادن بعد دو ماه بچه دار شدن اونوقت شوهر من ۵ ساله دارو‌میخوره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سارا جان میگن این آمپول برای خاموش کردن تخمدان که بعدش که داروهای اصلی رو شروع میکنن تخمدان خو ...

براانتقال دادن برامن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ام آر آی با امواج مغناطیس انجام میشه اسکن با اشعه ایکس هر دو رو از همه جای بدن میگیرن، کاراییشون ف ...

آخه من شنیده بودم از مغز هم ام آر آی میگیرن برای نازایی ،برای کسایی که پرولاكتین بالا دارن گفتم شاید اون باشه 

سلام دوستان عزیز،من تازه عضو شدم امیدوارم منو تو جمع خودتون بپزیرید،یه سوال داشتم،من دیروز انتقال داشتم ،امروز صبح یه لک خاکستری دیدم،کسی میدونه چیه؟ همش میترسم جنین باشه که دفع شده؟ توروخدا راهنماییم کنید

سلام دوستان عزیز،من تازه عضو شدم امیدوارم منو تو جمع خودتون بپزیرید،یه سوال داشتم،من دیروز انتقال دا ...

عزیزم جنین رو با میکروسکوپ ب زور میبینن اون لک ام احتمالا عفونت بوده

۲

خوبه دیگه برای ای وی اف ،به خاطر این داری خودتو میکشی ،رو تخمکای خودت کار کن از مورفو ۲ ، اسپرم پیدا میشه نترس 

برا شوهر من صفر بود یه مدتم قصه اینو‌خوردم بعد دکتر دی اف ای رو نگا کرد خوب بود گفت با این دی اف ای اگه مورفو هم صفر باشه میشه ای وی اف انجام داد 

انقدر تخمک اسپرم گفتم و همش تو این سایتم کل زندگیم شده تخمک اسپرم همش اینا جلو چشممه شبها هم با این فکر میخوابم😃

آخه برای من فقط همین یدونه رو دادن گفتن یک یا دو پریودت بیا ..بازم مرسی که آنقدر با حوصله جواب میدی ...

فدات. احتمالا شما به موقعه پریود بشی فرقی نمیکنه انشالله هر موقعه پریود شدی میری و شروع میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤